Η Toyota σταματά προσωρινά την παραγωγή 6 εργοστάσιων της στην Ιαπωνία

Σχετικά άρθρα

Εξαιτίας της απότομης υποχώρησης της ζήτησης και της κατάστασης της αγοράς λόγω της παγκόσμιας πανδημίας του κορωνοϊού, η Toyota ανακοίνωσε σήμερα πως θα σταματήσει προσωρινά την λειτουργία 6 εργοστασίων της στην Ιαπωνία.

Συγκεκριμένα:

  • Στο εργοστάσιο Takaoka θα σταματήσει η γραμμή παραγωγής #1 για 3 εργάσιμες ημέρες, από τις 3 έως τις 7 Απριλίου.
  • Στο εργοστάσιο Tsutsumi θα σταματήσουν οι γραμμές παραγωγής #1 και #2 για 3 εργάσιμες ημέρες, από τις 3 έως τις 7 Απριλίου.
  • Στο εργοστάσιο Tahara θα σταματήσει η γραμμή παραγωγής #1 για 6 εργάσιμες ημέρες, από τις 3 έως τις 10 Απριλίου.
  • Στο εργοστάσιο Tahara θα σταματήσει η γραμμή παραγωγής #3 για 8 εργάσιμες ημέρες, από τις 3 έως τις 14 Απριλίου
  • Στο εργοστάσιο Toyota Motor Kyushu (TMK) θα σταματήσει η γραμμή παραγωγής #1 για 9 εργάσιμες ημέρες, από τις 3 έως τις 15 Απριλίου.
  • Στο εργοστάσιο Hamura της Hino θα σταματήσει η γραμμή παραγωγής #1 για 2 εργάσιμες ημέρες από τις 3 έως τις 6 Απριλίου.

Η παύση της γραμμής παραγωγής του εργοστασίου στο Takaoka έγινε επειδή βρέθηκε θετικός στον νέο κορωνοϊό και δεύτερος εργαζόμενος, ο οποίος είχε στενή επαφή με τον πρώτο εργαζόμενο που είχε βρεθεί θετικός στον ιό στις 19 του μηνός. Η Toyota θα απολυμάνει το κτίριο που εργαζόταν οι δύο υπάλληλοι.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δύο νέα ηλεκτρικά παρουσίασε η Toyota στη Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου η Toyota παρουσίασε τα bZ3C και bZ3X, δύο νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά της Κίνας. Αποτελούν τις...

Η Toyota ανακαλεί 211.000 Prius

Η Toyota προχωρά στην ανάκληση 211.000 Prius και Prius Prime, παγκοσμίως, παραγωγής 2023 και 2024, επειδή οι πίσω πόρτες ενδέχεται να ανοίξουν απροσδόκητα. Το Prius...

EuroNCAP: Πεντάστερα τα Nio EL6, Toyota C-HR και υπό προϋποθέσεις το Honda CR-V

Ο EuroNCAP έκανε γνωστά τα αποτελέσματα των δοκιμών ασφάλειας που διενήργησε στα Nio EL6, Toyota C-HR, και Honda CR-V υπό τους ενημερωμένους κανονισμούς του...