Μια Ferrari Portofino με την περιποίηση του Tailor Made τμήματος

Σχετικά άρθρα

To Tailor Made πρόγραμμα της Ferrari μας δείχνει την τελευταία του δημιουργία, που αφορά την Portofino. Το αυτοκίνητο είναι βαμμένο σε χακί (Dark Green) χρώμα, το οποίο συνδυάζεται με διπλές άσπρες λωρίδες που διατρέχουν το αμάξωμα, ενώ στο ίδιο χρώμα είναι βαμμένη η αναδιπλούμενη οροφή και οι εμπρός κολώνες, με τις ζάντες να έχουν ασημί απόχρωση. Παρόμοιο μοτίβο συναντάμε και στο εσωτερικό, όπου οι δερμάτινες επενδύσεις είναι σε σκούρο πράσινο χρώμα, ενώ υπάρχουν άσπρες και μαύρες λεπτομέρειες.

Το μοντέλο εξακολουθεί να είναι το entry-level της γκάμας της και μηχανικά κινείται από τον ίδιο 3,9-λίτρων twin-turbo V8 κινητήρα, ο οποίος πλέον αποδίδει 600 άλογα στις 7.500 σ.α.λ. και 760 Nm ροπής, διαθέσιμα από τις 3.000 μέχρι τις 5.200 σ.α.λ.

Η απόδοση του κινητήρα είναι αυξημένη κατά 40 άλογα και 5 Nm σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο. Οι επιδόσεις της Portofino είναι κλασικές “Ferrari”, και έτσι για τα 0-100 χλμ/ώρα χρειάζεται μόλις 3,5 δευτ., με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 320 χλμ/ώρα.

Διάβασε ακόμα

Επίσημο: H νέα Ferrari Portofino αντικαθιστά την California T

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Zacoe βελτιώνει την Ferrari SF90 Stradale

Η Zacoe μας δείχνει το νέο επιθετικό bodykit που ετοίμασε για την Ferrari SF90 Stradale. Το bodykit είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα και αποτελείται από...

Αύριο τα αποκαλυπτήρια του αντικαταστάτη της Ferrari 812

Σε περίπου 24 ώρες η Ferrari θα αποκαλύψει το μοντέλο που θα αντικαταστήσει την 812 Superfast, η οποίο βρίσκεται στην παραγωγή σχεδόν επτά χρόνια. Το...