Τον Ιούνιο τα αποκαλυπτήρια της νέας BMW Σειράς 4

Σχετικά άρθρα

Αυτό υποστηρίζει το BMWblog, με την ενδεχόμενη παρουσίαση του μοντέλου να συμπίπτει με την –ακυρωθείσα– έκθεση του Detroit. Όποτε πραγματοποιηθεί αυτή, τα αποκαλυπτήρια του μοντέλου θα γίνουν αποκλειστικά μέσω διαδικτύου, κάτι που σημαίνει ότι θα περάσουν κάποιοι μήνες μέχρι να έχει κάποιος την ευκαιρία να δει τη νέα Σειρά 4 από κοντά.

Από τις αρκετές διαρροές που έχουν συμβεί μέχρι σήμερα, έχουμε δει ότι η BMW επέλεξε να περάσει στην παραγωγή την τεράστια μάσκα που είδαμε στο Concept 4, το πρωτότυπο της νέας Σειράς 4, που παρουσιάστηκε πέρσι στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

Το εμπρός μέρος του μεσαίου coupe μοντέλου της γερμανικής εταιρίας κυριαρχείται από αυτή τη μάσκα, με το το πλαίσιο της πινακίδας κυκλοφορίας να βρίσκεται στη μέση αυτής. Τα “νεφρά” φαίνονται ενωμένα στο μεσαίο τμήμα τους, κάτι που κάνει τη μάσκα να μοιάζει σαν ένα γιγαντιαίο στοιχείο.

Δες ακόμα

Η νέα BMW Σειρά 4 δείχνει τα “δόντια” της

ΠηγήBMWblog

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...