Το Lexus LC χάνει κιλά και αποκτά νέα χρώματα

Σχετικά άρθρα

Η Lexus παρουσιάσει την MY2021 έκδοση του LC Coupe με το μοντέλο να ζυγίζει πλέον λιγότερο, να έχει ελαφρώς καλύτερες επιδόσεις, να προσφέρεται σε νέα χρώματα, να αποκτά νέες ζάντες και νέα διακοσμητικά.

Υπάρχουν δύο νέα εξωτερικά χρώματα, τα Orange Cadmium και Nori Green Pearl, ενώ στο εσωτερικό οι κόκκινες δερμάτινες επενδύσεις Rioja Red αντικαθίστανται από τις Flare Red, ενώ καταργείται η επιλογή για τις Bespoke White λευκές δερμάτινες επενδύσεις. Το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, εκτός από Apple CarPlay, υποστηρίζει πλέον και Android Auto.

Το βάρους του αυτοκινήτου έχει μειωθεί κατά 10 κιλά, χάρη κυρίως στα αλουμινένια στοιχεία της ανάρτησης, αλλά και στις νέες ζάντες διαμέτρου 20″ και 21″. Το μοντέλο φέρει αλλαγές στο σύστημα διεύθυνσης, ενώ εξοπλίζεται και με το σύστημα Active Cornering Assist.

Στην υβριδική έκδοση LC 500h, το αυτόματο 10-τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων έχει νέες ρυθμίσεις, με το αυτοκίνητο να παίρνει κίνηση από τον V6 3,5-λίτρων κινητήρα βενζίνης που συνδυάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες, με το σύνολο να αποδίδει 354 άλογα. Η έκδοση LC 500 φορά τον V8 5,0-λίτρων κινητήρα απόδοσης 471 ίππων με 540 Nm ροπής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέλος τα Lexus LC και RC στην Ευρώπη

Η Lexus αφαίρεσε τα LC και RC από τους τιμοκαταλόγους της στην Ευρώπη, πράγμα που σημαίνει ότι η premium ιαπωνική εταιρία πλέον πουλά μόνο...

Πωλείται το Lexus LFA που ανήκε στον Mr. Bean

Ο ηθοποιός Rowan Atkinson, που έγινε ευρέως γνωστός για τον ρόλο του ως Mr. Bean, έχει μια μεγάλη συλλογή αυτοκίνητων και ανάμεσα τους βρισκόταν...