Επίσημο: Ο Carlos Sainz στη Ferrari για 2 χρόνια

Σχετικά άρθρα

Η Ferrari ανακοίνωσε επίσημα πως ο Carlos Sainz γίνεται ο νέος teamate του Charles LecLerc, με τον Ισπανό να υπογράφει διετές συμβόλαιο με την ιταλική εταιρία, για τις σεζόν του 2021 και του 2022.

O Mattia Binotto δήλωσε:

Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι ο Carlos θα ενταχθεί στη Scuderia Ferrari από το πρωτάθλημα του 2021. Με πέντε σεζόν στη πλάτη του, ο Carlos έχει αποδειχθεί πολύ ταλαντούχος και έχει δείξει ότι έχει την τεχνική ικανότητα και τα σωστά χαρακτηριστικά που τον κάνουν ιδανικό ώστε να ταιριάζει με την οικογένειά μας.

Ξεκινήσαμε έναν νέο κύκλο με στόχο να επιστρέψουμε στην κορυφή της Formula 1. Θα είναι ένα μακρύ ταξίδι, που θα έχει δυσκολίες, ειδικά δεδομένης της τρέχουσας οικονομικής και κανονιστικής κατάστασης, η οποία υφίσταται ξαφνική αλλαγή και θα απαιτήσει την αντιμετώπιση αυτής της πρόκλησης με διαφορετικό τρόπο από το πρόσφατο παρελθόν.

Πιστεύουμε πως ένα οδηγικό δίδυμο που συνδυάζει το ταλέντο και τις προσωπικότητες των Charles και Carlos, των νεότερων πιλότων των τελευταίων 50 ετών της Scuderia, θα είναι ο ο καλύτερος δυνατός συνδυασμός για να μας βοηθήσει να επιτύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει.

Ο Carlos Sainz δήλωσε για την μεταγραφή του στην Ferrari:

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα οδηγήσω για τη Scuderia Ferrari το 2021 και είμαι ενθουσιασμένος για το μέλλον μου με την ομάδα. Έχω ακόμα μια σημαντική χρονιά μπροστά με τη McLaren Racing και ανυπομονώ πραγματικά να αγωνιστώ μαζί της αυτήν την σεζόν.

Γεννημένος στη Μαδρίτη την 1η Σεπτεμβρίου του 1994, ο Sainz έχει ήδη λάβει μέρος σε 102 GP. Το 2019 τερμάτισε έκτος στο πρωτάθλημα των οδηγών, στη καλύτερη μέχρι σήμερα θέση γι’αυτόν, ενώ το 2019 ανέβηκε και πρώτη φορά στο βάθρο, τερματίζοντας στη τρίτη θέση στο GP της Βραζιλίας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα