Η GMC teasάρει την πανοραμική οροφή του ηλεκτρικού Hummer

Σχετικά άρθρα

Η GM ήθελε να παρουσιάσει το GMC Hummer EV στις 20 Μαΐου, αλλά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού η εκδήλωση ακυρώθηκε, με τα αποκαλυπτήρια του να έχει αναβληθεί επ’ αόριστον.

Παρόλα αυτά, η αμερικάνικη εταιρία συνεχίζει να teasάρει το νέο της ηλεκτρικό μοντέλο, και πιο συγκεκριμένα την πανοραμική οροφή του. Αυτή διαθέτει τρία ανοίγματα, με ένα μεγάλο να είναι πάνω από τους εμπρός επιβάτες, ενώ το πίσω μέρος διαθέτει Τ σχεδιασμό. Η GMC λέει ότι θα διαθέτει εύκολα αφαιρούμενα πάνελ, για να παρέχει μια μοναδική ανοιχτή εμπειρία.

Σύμφωνα με την GM, το μοντέλο θα προσφέρεται σε διάφορες εκδόσεις, με την δυνατότερη να φέρει τρεις ηλεκτροκινητήρες απόδοσης 1.000 ίππων με 15.592 Nm ροπής και θα μπορεί να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε περίπου 3 δευτερόλεπτα.

Επίσης θα υπάρχουν εκδόσεις με έναν και δύο ηλεκτροκινητήρες. Η κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί για το φθινόπωρο του 2021, με κόστος κοντά στις 90.000 δολάρια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...