Καθυστερεί επ’ αόριστον η παρουσίαση του ηλεκτρικού Hummer

Σχετικά άρθρα

Ορατό το ενδεχόμενο να μην δούμε μέσα στο τρέχον έτος το GMC Hummer EV, καθώς η εκδήλωση που είχε προγραμματίσει η αμερικάνικη εταιρία για τις 20 Μαΐου ακυρώθηκε λόγω του νέου κορωνοϊού, με την GM να ανακοινώνει σήμερα:

Αν και δεν μπορούμε να περιμένουμε να παρουσιάσουμε το GMC Hummer EV στον κόσμο, θα προγραμματίσουμε εκ νέου την ημερομηνία αποκάλυψης του, που ήταν για τις 20 Μαΐου. Εν τω μεταξύ, η δουλειά της ομάδας ανάπτυξης συνεχίζεται βάσει προγραμματισμού. Καλούμε όλους να μείνουν συντονισμένοι για περισσότερα νέα σχετικά με την απίστευτη ικανότητα αυτού του σούπερ φορτηγού, που θα οδηγήσουν στο επίσημο ντεμπούτο του.

Πότε θα είναι αυτό; Άγνωστο. Οι μέχρι σήμερα πληροφορίες αναφέρουν ότι η κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί για το φθινόπωρο του 2021, αλλά αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί πλέον δεδομένο, εξαιτίας της κρίσης που έχει επιφέρει ο νέος κορωνοϊός.

Παρά την παραπάνω επίσημη ανακοίνωση, η GM έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα ένα νέο teaser video του μοντέλου, το οποίο κινείται σε ένα δασικό χωματόδρομο γεμάτο δέντρα και διακρίνεται η κοντή του καρότσα, καθώς και τα τέσσερα καθίσματα, κάτι που σημαίνει ότι λογικά φέρει γυάλινη πανοραμική οροφή.

Σύμφωνα με την εταιρία, το ηλεκτρικό Hummer θα προσφέρεται σε διάφορες εκδόσεις, με την δυνατότερη να φέρει τρεις ηλεκτροκινητήρες απόδοσης 1.000 ίππων με 15.592 Nm ροπής και θα μπορεί να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε περίπου 3 δευτερόλεπτα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η θρυλική TWR επιστρέφει και teasάρει το αυτοκίνητο της

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η...