Η Lexus teasάρει το νέο IS

Σχετικά άρθρα

Η Lexus έδωσε την πρώτη teaser φωτογραφία του νέου IS, που θα παρουσιαστεί στις 9 του μηνός. Το μοντέλο θα βασίζεται στη πλατφόρμα που βασίζεται και η υπάρχουσα γενιά, με τους μηχανικούς της εταιρίας να προχωρούν σε ορισμένες αναβαθμίσεις της, ενώ αναβαθμισμένη θα είναι και η ανάρτηση.

Μηχανικά θα συναντάμε την ίδια γκάμα κινητήρων που υπάρχει διαθέσιμη σήμερα στο μοντέλο. Έτσι το νέο IS θα προσφέρεται με τον 2,0-λιτρο turbo τετρακύλινδρο κινητήρα απόδοσης 244 ίππων με 350 Nm ροπής, όπως και με τον V6 3,5-λίτρων απόδοσης 264 ίππων με 320 Nm ροπής και 315 ίππων με 375 Nm ροπής.

Κορυφαία έκδοση δεν θα είναι το IS F, αλλά το IS 500 που θα φορά είτε τον twin-turbo 3,5-λίτρων V6 κινητήρα απόδοσης 422 ίππων με 600 Nm ροπής, είτε τον V8 5,0-λίτρων ατμοσφαιρικό κινητήρα.

Οι κινητήρες θα συνδυάζονται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, με το μοντέλο να διαθέτει φρέσκια σχεδίαση, με λεπτά LED φωτιστικά σώματα και μεγάλη γρίλια. Στο εσωτερικό θα συναντάμε ψηφιακό πίνακα οργάνων και νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Το νέο Lexus IS δεν θα προσφέρεται στην αγορά της Ευρώπης, λόγω των μειωμένων πωλήσεων του. Πέρυσι, το 80% των πωλήσεων της Lexus στην Ευρώπη αφορούσαν SUV και crossover μοντέλα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέλος τα Lexus LC και RC στην Ευρώπη

Η Lexus αφαίρεσε τα LC και RC από τους τιμοκαταλόγους της στην Ευρώπη, πράγμα που σημαίνει ότι η premium ιαπωνική εταιρία πλέον πουλά μόνο...

Η θρυλική TWR επιστρέφει και teasάρει το αυτοκίνητο της

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η...