Le Grand Rendez-Vous: Η επίσημη ταινία μικρού μήκους

Σχετικά άρθρα

Η Ferrari μόλις ανέβασε στο κανάλι της στο YouTube την ταινία μικρού μήκους του Claude Lelouch, η οποία μας λέει την ιστορία ενός ασυνήθιστου ραντεβού που φέτος αντικατέστησε έναν από τους αγαπημένους αγώνες του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η SF90 Stradale κλέβει την παράσταση σε μια διαδρομή που, μέχρι φέτος, είχε φιλοξενήσει 65 συνεχόμενες αγώνες της Formula 1, με το supercar της Ferrari να καταγράφει υπέροχα τα συναισθήματα ενός grand prix, χάρη στη δύναμη και την απόδοση του V8 κινητήρα του. Αυτό είναι το πρώτο υβριδικό σύστημα που τοποθετείται σε ένα μοντέλο παραγωγής στην ιστορία της ιταλικής μάρκας και παρότι παρουσιάστηκε πέρυσι, δεν έχει ξεκινήσει να κυκλοφορεί.

Έτσι, η διαδρομή των δημόσιων δρόμων του Μονακό είναι τέλειο “τεστ πίεσης” για να αποδείξει τις εξαιρετικές του ικανότητες. Εκτός της SF90 Stradale, στην ταινία μικρού μήκους με τίτλο “Le Grand Rendez-vous” πρωταγωνιστεί και ο Charles Leclerc, με τον νεαρό Μονεγάσκο να βρίσκεται πίσω από το τιμόνι, ενώ κατάφερε να πιάσει ταχύτητα έως και 240 χλμ/ώρα στους δρόμους της πατρίδας του. Στην ταινία εμφανίζεται και ο πρίγκιπας Αλβέρτος, ακολουθούμενος από την Rebecca Blanc-Lelouch.

Για τα γυρίσματα χρειάστηκαν 17 άτομα, οι οποίοι χρησιμοποίησαν διάφορες κάμερες για να απαθανατίσουν τη Ferrari, ενώ έξι μηχανικοί και τεχνικοί από το Maranello βρέθηκαν στα γυρίσματα, παρέχοντας υποστήριξη και συμβουλές.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...