Η Volkswagen ανακοίνωσε σήμερα την εμπειρία “Mach-Mit”, όπου δίνει την ευκαιρία σε όσους έχουν παραγγείλει ένα e-Golf να βρεθούν στο Διάφανο Εργοστάσιο της εταιρίας, στη Δρέσδη της Γερμανίας, και να βοηθήσουν τους εργαζόμενους να ολοκληρώσουν την συναρμολόγηση του ηλεκτρικού μοντέλου.

1

Με την καθοδήγηση υπαλλήλων της Volkswagen, οι επισκέπτες/μελλοντικοί ιδιοκτήτες μπορούν να βοηθήσουν τους εργαζόμενους της Volkswagen έως και σε πέντε διαφορετικούς σταθμούς. Αυτοί περιλαμβάνουν την τοποθέτηση του λογότυπου e-Golf στο αυτοκίνητο, τον “γάμο” του ηλεκτρικού συνόλου με το αμάξωμα, την τοποθέτηση των πίσω φωτιστικών σωμάτων και την τοποθέτηση του ψυγείου και της μάσκας, με το λογότυπο της μάρκας.

2

Η εμπειρία παραγωγής “Mach-Mit” στο Transparent Factory πραγματοποιείται από Δευτέρα έως Παρασκευή, από 9:00 έως 11:30, και από τις 16:00 έως τις 18:30. Διαρκεί περίπου 2,5 ώρες, και περιορίζεται σε έως τέσσερις επισκέπτες ανά ομάδα. Η τιμή ανέρχεται στα €215 ανά επισκέπτη και περιλαμβάνει ξενάγηση στον χώρο παραγωγής και έκθεσης, ενώ προσφέρεται και ένα ποτό καλωσορίσματος. Τέλος, οι μελλοντικοί ιδιοκτήτες λαμβάνουν έκπτωση 10% σε όλα τα είδη στο κατάστημα του εργοστασίου, κατά την ημέρα της επίσκεψής τους.

3

Η VW σχεδιάζει να προσφέρει ανάλογο πακέτο εμπειρίας από το 2021 και για το ID.3, το οποίο θα παράγεται και στη Δρέσδη, εκτός από το Zwickau.