Ferrari: Αργότερα μέσα στο έτος θα αποφασίσουμε εάν ο Mick Schumacher κερδίσει μια θέση στην F1

Σχετικά άρθρα

Ο Mick Schumacher, ο γιος του Michael Schumacher είναι μέλος της ακαδημίας νέων οδηγών της Ferrari, αλλά ο Mattia Binotto, σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε πως παρά την πρόοδο που έχει σημειώσει φέτος ο μικρός Schumacher στη Formula 2, αυτή δεν αρκεί προκειμένου να κερδίσει μια θέση στην F1.

Ο Mick Schumacher βρίσκεται επί του παρόντος στη τέταρτη θέση του πρωταθλήματος οδηγών της Formula 2 και πρέπει να βρίσκεται μέσα στην πρώτη εξάδα στο τέλος του πρωταθλήματος προκειμένου να έχει δικαίωμα να “ανέβει” στην Formula 1.

Ο Binotto είπε:

Θεωρώ πως ο Mick στη δεύτερη χρονιά του στην Formula 2 πηγαίνει καλά φέτος, πολύ καλύτερα από πέρυσι. Δείχνει πρόοδο, κάτι που είναι σημαντικό.

Ωστόσο νομίζω πως είναι νωρίς από τώρα για το τι θα γίνει του χρόνου. Είμαστε πραγματικά ξεκάθαροι και δίκαιοι μαζί του. Η συνολική του απόδοση στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 2 θα είναι σημαντική. Θα του προσφέρουμε μια θέση στην Formula 1 τη στιγμή που πιστεύουμε πως έχει σημειώσει την πρόοδο που θέλουμε.

Το μόνο που πρέπει να κάνει αυτός είναι να συνεχίσει όπως κάνει τώρα και θα αποφασίσουμε αργότερα στη σεζόν.

Αν η Ferrari αποφασίσει να φέρει τον μικρό Schumacher στη Formula 1, τότε θα του δώσει μια θέση στην Alfa Romeo, με την οποία ο Schumacher έκανε πέρυσι τον Απρίλιο δοκιμές στο Μπαχρέιν.

O Mick Schumacher από τη μεριά του δήλωσε πως φέτος εστιάζει στο να βελτιωθεί και να γίνει όσο καλύτερος οδηγός μπορεί:

Θέλω να είμαι από τους κορυφαίους οδηγούς. Μάχονται σε κάθε αγώνα για το καλύτερο αποτέλεσμα. Κύριος στόχος μου είναι να βελτιωθώ ως οδηγός και να γίνω ένας ολοκληρωμένος πιλότος.

Θέλω να βελτιωθώ από την ανθρώπινη πλευρά, να μεγαλώσω, να γίνω πιο ώριμος και να συνδεθώ με την ομάδα με τρόπο που κανένας άλλος οδηγός δεν μπορεί.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...