H Toyota μετέτρεψε ένα RAV4 σε λιμουζίνα

Σχετικά άρθρα

Ένα ιαπωνικό μέσο επισκέφθηκε το εργοστάσιο της Toyota στην πόλη Takaora της Ιαπωνίας, όπου αποτελεί τη βάση για ένα πολύ ιδιαίτερο project της εταιρίας. Αυτό είναι ένα RAV4 τελευταίας γενιάς, που έχει μετατραπεί σε λιμουζίνα και είναι αποτέλεσμα 200 εργαζομένων.

Αυτοί δούλευαν στον ελεύθερό τους χρόνο επί 4 μήνες στο project “Takaoka RAV4 Limousine”, με το ιαπωνικό SUV να έχει μήκος σχεδόν 7,9 μέτρων. Οι εργάτες έκοψαν το πλαίσιο, αυξάνοντας το μεταξόνιο, ενώ προσέθεσαν στο αυτοκίνητο τις απαραίτητες ενισχύσεις. Αισθητικά, το αποτέλεσμα δεν θα το χαρακτήριζα αρμονικό, αλλά η δουλειά δείχνει ποιοτική και ολοκληρωμένη.

Στο εσωτερικό οι επιβάτες απολαμβάνουν χαρακτηριστικές ανέσεις, ενώ υπάρχει μωβ μοκέτα, πτυσσόμενο τραπεζάκι και διαφορετικές επενδύσεις στο ταμπλό.

Στόχος του project ήταν οι εργαζόμενοι να χρησιμοποιήσουν τις δυνατότητές τους, ώστε να φτιάξουν κάτι νέο και η εμπειρία που έλαβαν από αυτό να χρησιμοποιηθεί σε μελλοντικές προτάσεις στη διοίκηση, ενισχύοντας τις σχέσεις μεταξύ εργαζομένων από διαφορετικά τμήματα.

Σύμφωνα με την Toyota, η διοίκηση δεν ήθελε να παρουσιάσει το αυτοκίνητο στον τύπο και φυσικά δεν ενδιαφέρεται να το περάσει στη παραγωγή. Μελλοντικά, όμως, είναι πιθανό να το πάει σε διάφορες εκδηλώσεις ώστε να το δει ο κόσμος από κοντά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Toyota teasάρει το νέο 4Runner

Την πρώτη teaser φωτογραφία της νέας γενιάς του 4Runner αποκάλυψε η Toyota, με το επερχόμενο off-roader SUV να αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του...

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr