Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος G-Power έπιασε στα χέρια του τη νέα BMW M8 και μας παρουσιάζει τα τρία πακέτα που ετοίμασε για το γερμανικό μοντέλο, χωρίς να έχει σημασία αν έχεις στην κατοχή σου την “απλή” έκδοση της M8 ή την M8 Competition είτε σε Coupe, είτε σε Convertible, είτε σε Gran Coupe έκδοση αμαξώματος.

Το project ονομάζεται G8-M, με την G-Power να αυξάνει την απόδοση του 4,4-λίτρων twin-turbo V8 κινητήρα στα 720 άλογα και 850 Nm με το πρώτο στάδιο, το οποίο περιλαμβάνει μόνο επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου.

Προχωρώντας στο δεύτερο στάδιο, το αυτοκίνητο φέρει νέα downpipes και αναβαθμισμένους καταλύτες, ενώ και με νέο πρόγραμμα διαχείρισης του κινητήρα, αυτός αποδίδει 770 άλογα και 930 Nm ροπής.

Τέλος, αν τα 770 άλογα δεν σου είναι αρκετά, στο τρίτο στάδιο η G-Power τοποθετεί επιπλέον νέα μεγαλύτερα turbo και νέα εξάτμιση τιτανίου. Μαζί με το νέο πρόγραμμα, ο κινητήρας πλέον αποδίδει 820 άλογα με 1.000 Nm ροπής. Τα 0-100 χλμ/ώρα έρχονται σε σχεδόν 3 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 335 χλμ/ώρα.

Εκτός αυτού, ο οίκος τοποθετεί νέα μάσκα, μια διακριτική πίσω αεροτομή και ένα νέο carbon καπό. Ακόμα, υπάρχουν σφυρήλατες ζάντες 21 ιντσών, με ελαστικά Michelin Pilot Sport 4S, διαστάσεων 285/30 εμπρός και 295/30 πίσω.

Τέλος, υπάρχει και το λογότυπο του βελτιωτικού οίκου στη θέση του αντίστοιχου της BMW, με το συνολικό κόστος της μηχανικής αναβάθμισης του Stage III να ανέρχεται σε 22.500 ευρώ.