Ο Perez θετικός στον κορωνοϊό, χάνει το Βρετανικό GP

Σχετικά άρθρα

Όλοι οι συντελεστές της Formula 1 (οδηγοί, προσωπικό και δημοσιογράφοι) κάνουν τεστ για το νέο κορωνοϊό πριν από κάθε Grand Prix, ώστε να διασφαλιστεί η υγεία και η απρόσκοπτη λειτουργία του αγωνιστικού τριημέρου.

Η Racing Point ανακοίνωσε ότι ο οδηγός της, Sergio Perez, βρέθηκε θετικός στο δεύτερο τεστ που έκανε για τον κορωνοϊο, καθώς το αποτέλεσμα του πρώτου τεστ για τον Covid-19 ήταν “ασαφές”.

Για τον λόγο αυτό δεν εμφανίστηκε σήμερα στα paddocks του Silverstone και δεν θα τρέξει στο Βρετανικό GP, ενώ ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ποιος θα τον αντικαταστήσει.

Παρόλα αυτά, η βρετανική ομάδα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει έναν εκ των δύο αναπληρωματικών οδηγών της Mercedes, Stoffel Vandoorne και Esteban Gutierrez.

Ο Perez έχει τεθεί σε αυτοαπομόνωση. Την προηγούμενη εβδομάδα ταξίδεψε στην πατρίδα του στο Μεξικό, πηγαίνοντας στην Γκουανταλαχάρα, ενώ έκανε και ολιγοήμερες διακοπές στο Porto Cervo της Ιταλίας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...