Η κινέζικη Wuling παρουσιάζει το εσωτερικό του Victory

Σχετικά άρθρα

Η Wuling είναι μια εταιρία με έδρα την Κίνα και ανήκει από κοινού στην General Motors, στην SAIC και στην ίδια την Wuling Motors. Η συγκεκριμένη κοινοπραξία (GM/SAIC/Wuling) πουλά επίσης αυτοκίνητα με το λογότυπο της Baojun, αλλά επιλέχτηκε η Wuling να γίνει το παγκόσμιο brand.

Η εταιρία εκτός από τα τρία μοντέλα ετοιμάζει και ένα τέταρτο. Πρόκειται για το Victory, ένα μεσαίου μεγέθους MPV με crossover στοιχεία και σήμερα η εταιρία μας δίνει τις πρώτες φωτογραφίες του.

Όλα τα μοντέλα θα πωλούνται παγκοσμίως, με το Victory να διαθέτει λεπτά LED φωτιστικά σώματα, LED φώτα ημέρας, χρωμιομένες λεπτομέρειες και ράγες οροφής. Στο εσωτερικό βλέπουμε μια πολυεπίπεδη κεντρική κονσόλα, που κυριαρχείται από δύο μεγάλες οθόνες, μια για το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας και μια για τον πίνακα οργάνων.

Η καμπίνα διαθέτει εξαιρετικά εργονομικά καθίσματα με μαλακό δερμάτινο ύφασμα, που -σύμφωνα με την εταιρία- ανταποκρίνονται στη φυσιολογική καμπυλότητα των ώμων, της πλάτης και της μέσης, μειώνοντας την κούραση σε μεγάλα ταξίδια.

Συνεχίζοντας, στο εσωτερικό του αυτοκινήτου έχουν χρησιμοποιηθεί φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, και εξοπλίζεται με PM2.5 φίλτρο αέρα και γεννήτρια αρνητικών ιόντων, που μπλοκάρουν τη σκόνη, τους ιούς και τα βακτήρια, ώστε να δημιουργείται ένα υγιές περιβάλλον με επίπεδο προστασίας N95.

Ακόμα, το Victory διαθέτει τη μεγαλύτερη πανοραμική οροφή της κατηγορίας του. Αυτή έχει μήκος 1.365 χλστ. και πλάτος 870 χλστ., ενώ η απουσία θορύβων στη καμπίνα εξασφαλίζεται από την εκτενή χρήση ηχομονωτικών υλικών και διπλών ηχομονωτικών κρυστάλλων, πάχους 4 χλστ.

Όσον αφορά την ασφάλεια, η δομή του αμαξώματος του Wuling Victory είναι κατασκευασμένη από χάλυβα υπερυψηλής αντοχής αεροπορικού τύπου κατά 31% και κατά 63% χάλυβα υψηλής αντοχής. Οι τεχνολογίες ασφαλείας περιλαμβάνουν το σύστημα ευστάθειας 9.3 της Bosch, adaptive cruise control με stop-and-go, και αυτόματη πέδηση έκτακτης ανάγκης. Ακόμα, εξοπλίζεται με έξι αερόσακοι, με τέσσερις εξωτερικές ευρυγώνιες κάμερες καθώς και με έξι ραντάρ.

Τις επόμενες εβδομάδες η Wuling θα δώσει περισσότερες πληροφορίες για το Victory, με το μοντέλο να κυκλοφορεί αρχικά στην αγορά της Κίνας εντός του 2021.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...