Η Wuling είναι μια εταιρία με έδρα την Κίνα και ανήκει από κοινού στην General Motors, στην SAIC και στην ίδια την Wuling Motors. Η συγκεκριμένη κοινοπραξία (GM/SAIC/Wuling) πουλά επίσης αυτοκίνητα με τη μάρκα της Baojun, αλλά επιλέχτηκε η Wuling για να γίνει παγκόσμιο brand και για το λόγο αυτό -σε πρόσφατη παρουσίαση που έγινε σε μέσα της Κίνα- η εταιρία έδειξε το ανανεωμένο λογότυπο της.

Ακόμα, η Wuling παρουσίασε τα τρία πρώτα μοντέλα της γκάμας των επιβατικών της αυτοκινήτων, που θα πουληθούν σε διάφορες αγορές ανά τον κόσμο και εξελίσσονται από την Wuling Global Design.

Το Cetus αναμένεται να κυκλοφορήσει το τρέχον έτος και είναι ένα crossover με κάποια MPV γονίδια. Διαθέτει μια φαρδιά μάσκα, έναν μεγάλο αεραγωγό στο κάτω μέρος της, που με τη σειρά του ενσωματώνει τα φωτιστικά σώματα και τα LED τα φώτα ημέρας.

Ακολουθεί το Ursa, ένα SUV με “σκληροτράχηλη” εμφάνιση, που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021, που διακρίνεται από τα πλαστικά προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος, καθώς τις βαμμένες σε γκρι χρώμα εμπρός κολώνες και οροφή.

Τέλος, βλέπουμε το Sirius, ένα concept sportscar, ένα sport coupe. Αυτό θα παρουσιαστεί το 2022.