Aviar R67. Ηλεκτρική Mustang του 1967 με 840 άλογα, carbon σώμα και σύγχρονο εσωτερικό

Σχετικά άρθρα

Οι Ρώσοι της Aviar Motors παρουσιάζουν μια ηλεκτρική Mustang Fastback του 1967. Το αυτοκίνητο που ονομάζεται Aviar R67, βασίζεται στο πλαίσιο του Tesla Model S, έχει carbon σώμα, LED φωτιστικά σώματα και σφυρήλατες ζάντες 20″.

Υπάρχει μπροστινό splitter, αεροτομή, διαχύτης, με την αερανάρτηση να αυξομειώνει αυτόματα την απόσταση από το έδαφος. Στο εσωτερικό την εντύπωση κλέβει η οθόνη αφής 17″, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, οι νέοι αεραγωγοί, ο διζωνικός αυτόματος κλιματισμός, τα θερμαινόμενα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα, η πανοραμική οροφή, ο ατμοσφαιρικός φωτισμός και η κάμερα οπισθοπορείας.

Το Aviar R67 εφοδιάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες, ένας ανά άξονα, συνολικής ιπποδύναμης 840 ίππων με 966 Nm ροπής. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 2,2 δευτερόλεπτα, ενώ τα 72-106 χλμ/ώρα έρχονται σε 1,2 δευτερόλεπτα. Η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ/ώρα.

Οι ηλεκτροκινητήρες αντλούν ενέργεια από μια μπαταρία 100 kWh που παρέχουν αυτονομία 507 χιλιομέτρων ανά φόρτιση. Σύμφωνα με την Aviar, το R67 είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό muscle car που διαθέτει και εξωτερικό σύστημα ήχου που προσομοιώνει τους ήχους του κινητήρα και της εξάτμισης της Shelby GT500.

Επίσης είναι συμβατό με τους ταχυφορτιστές της Tesla, ενώ εφοδιάζεται και με το σύστημα Autopilot.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...