BMW M8 Gran Coupe by AC Schnitzer με 720 άλογα

Σχετικά άρθρα

Η AC Schnitzer παρουσιάζει το πακέτο αναβάθμισης για τη BMW M8 Gran Coupe, το οποίο περιλαμβάνει αισθητικές και μηχανικές βελτιώσεις, ενώ αφορά και τις M8 Coupe και Cabrio.

Ο V8 4,4-λίτρων twin-turbo κινητήρας του μοντέλου αποδίδει πλέον 720 άλογα με 850 Nm ροπής, όταν από το εργοστάσιο η ισχύς του ανέρχεται στα 600 άλογα και 700 Nm ροπής.

Αισθητικά, το αυτοκίνητο έχει αποκτήσει χαμηλότερες αναρτήσεις κατά 20 έως 25 χλστ. στον εμπρός άξονα και 10 έως 15 χλστ. στον πίσω άξονα. Σύμφωνα με τον γερμανικό βελτιωτικό οίκο, αυτό θα οδηγήσει σε αξιοσημείωτη βελτίωση της δυναμικής συμπεριφοράς και των ικανοτήτων του αυτοκινήτου στις στροφές, προσφέροντας παράλληλα άνεση, χάρη στα νέα ελατήρια.

Ακόμα υπάρχει νέα σταθερή πίσω αεροτομή, αεραγωγοί στον μπροστά προφυλακτήρα, νέο μπροστά spoiler, πλαϊνές ποδιές, εισαγωγές αέρα και διαχύτης, όλα κατασκευασμένα από carbon. Οι ζάντες είναι νέες, διαστάσεων 21″ που ζυγίζουν 4,4 κιλά λιγότερο από τις εργοστασιακές. Στο εσωτερικό συναντάμε νέα πεντάλ, αλουμινένια διακοσμητικά, όπως επίσης και νέα βελούδινα πατάκια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...