Πλησιάζει η στιγμή που η Lucid Motors θα παρουσιάσει το Air, και η αμερικάνικη εταιρία συνεχίζει να μας δίνει πληροφορίες για το πρώτο μοντέλο της. Σήμερα, μέσω του παρακάτω video, η Lucid μας δείχνει το εξαιρετικό packaging του ηλεκτρικού της μοντέλου, με την εταιρία να το ονομάζει Lucid Space Concept.

Σύμφωνα με την εταιρία, η συγκεκριμένη διάταξη εφαρμόζεται για πρώτη φορά και εκμεταλλεύεται πλήρως το μικροσκοπικό σύστημα μετάδοσης της Lucid, και τη συμπαγή μπαταρία των 113 kWh. Έτσι, το Air προσφέρει τον κορυφαίο εσωτερικό χώρο στην κατηγορία και τον μεγαλύτερο εμπρός χώρο αποσκευών (frunk) που έχει προσφερθεί σε ηλεκτρικό όχημα.

1

Επιπλέον, η Lucid ισχυρίζεται ότι το Air προσφέρει “άνευ προηγουμένου” εσωτερικό χώρο σε σχέση με το συμπαγές εξωτερικό του αποτύπωμα. Ο εμπρός αποθηκευτικός χώρος του ηλεκτρικού μοντέλου ανέρχεται σε 280 λίτρα, ενώ συνολικά -μαζί με τον πίσω χώρο αποσκευών- το Air προσφέρει 739 λίτρα.

Το Lucid Air θα παρουσιαστεί στις 9 Σεπτεμβρίου, με την κυκλοφορία του στις Η.Π.Α. να αναμένεται να ξεκινήσει το πρώτο τρίμηνο του 2021.