Η Lucid μας δείχνει το εξαιρετικό packaging του Air

Σχετικά άρθρα

Πλησιάζει η στιγμή που η Lucid Motors θα παρουσιάσει το Air, και η αμερικάνικη εταιρία συνεχίζει να μας δίνει πληροφορίες για το πρώτο μοντέλο της. Σήμερα, μέσω του παρακάτω video, η Lucid μας δείχνει το εξαιρετικό packaging του ηλεκτρικού της μοντέλου, με την εταιρία να το ονομάζει Lucid Space Concept.

Σύμφωνα με την εταιρία, η συγκεκριμένη διάταξη εφαρμόζεται για πρώτη φορά και εκμεταλλεύεται πλήρως το μικροσκοπικό σύστημα μετάδοσης της Lucid, και τη συμπαγή μπαταρία των 113 kWh. Έτσι, το Air προσφέρει τον κορυφαίο εσωτερικό χώρο στην κατηγορία και τον μεγαλύτερο εμπρός χώρο αποσκευών (frunk) που έχει προσφερθεί σε ηλεκτρικό όχημα.

Επιπλέον, η Lucid ισχυρίζεται ότι το Air προσφέρει “άνευ προηγουμένου” εσωτερικό χώρο σε σχέση με το συμπαγές εξωτερικό του αποτύπωμα. Ο εμπρός αποθηκευτικός χώρος του ηλεκτρικού μοντέλου ανέρχεται σε 280 λίτρα, ενώ συνολικά -μαζί με τον πίσω χώρο αποσκευών- το Air προσφέρει 739 λίτρα.

Το Lucid Air θα παρουσιαστεί στις 9 Σεπτεμβρίου, με την κυκλοφορία του στις Η.Π.Α. να αναμένεται να ξεκινήσει το πρώτο τρίμηνο του 2021.

Διάβασε ακόμα

832 χλμ αυτονομίας το Lucid Air

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Fisker μειώνει την τιμή του Ocean κατά 24.000 δολάρια!

Μόλις μια ημέρα μετά την ανακοίνωση της κατάρρευσης των συζητήσεων της Fisker για συνεργασία με μια μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία, η αμερικάνικη εταιρία έκανε γνωστό σήμερα...

Η PEVE μετονομάζεται σε Toyota Battery

Όπως ανακοινώθηκε από την Toyota στις 5 Μαρτίου 2024, η Primearth EV Energy (PEVE) έγινε εξ ολοκλήρου θυγατρική της ιαπωνικής εταιρίας, μετά την εξαγορά...
Autoblog.gr