Νέα teaser του Jeep Grand Wagoneer δείχνει την τεράστια ηλιοροφή του

Σχετικά άρθρα

Απομένουν λίγα 24ωρα μέχρι την 3η Σεπτεμβρίου όταν η Jeep θα αποκαλύψει ένα πρωτότυπο προπαραγωγής του Grand Wagoneer, και για τον λόγο αυτό η αμερικάνικη αυτοκινητοβιομηχανία συνεχίζει ακάθεκτα το teasing του μοντέλο.

Σήμερα, η Jeep έδωσε -ξανά- δύο νέες teasers φωτογραφίες του νέου μεγάλου SUV της, με την πρώτη να μας δείχνει μια κάθετη όψη του Grand Wagoneer, όπου αποκαλύπτεται η τεράστια πανοραμική ηλιοροφή. Παρατηρώντας την, η οροφή φαίνεται να φέρει το τοπογραφικό χάρτη του Detroit ή πιο συγκεκριμένα μέρος της πόλης, όπως το Belle Isle και το Grand Circus Park.

Η δεύτερη φωτογραφία μας αποκαλύπτει ένα άλλο μοναδικό χαρακτηριστικό του εσωτερικού του αυτοκινήτου, τους αεραγωγούς. Στα πλάγια αυτών υπάρχει η επιγραφή “EST. 1963,” προς τιμήν του πρώτου Jeep Grand Wagoneer.

Το νέο Jeep Grand Wagoneer αναμένεται να κάνει χρήση της πλατφόρμας του Ram 1500, πράγμα που σημαίνει ότι πρόκειται να είναι ένα στιβαρό “body-on-frame” SUV, ενώ πιθανότατα θα μοιράζεται και τους ίδιους κινητήρες.

Σύμφωνα με τον CEO της Jeep, Mike Manley, η εταιρία εργάζεται πάνω σε αυτό για αρκετά χρόνια, καθώς είχε μια μακρά περίοδο “κύησης”. Το μοντέλο θα είναι “σούπερ premium” και ξεκάθαρα τοποθετημένο σημαντικά πάνω από το Grand Cherokee, με κύριους ανταγωνιστές του τα Cadillac Escalade και Lincoln Navigator.

Τέλος, θα διαθέτει τρεις σειρές καθισμάτων, κάτι που σημαίνει ότι θα προσφέρεται σε 6θέσια και 7θέσια διάταξη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η θρυλική TWR επιστρέφει και teasάρει το αυτοκίνητο της

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η...