Πρωτότυπο, και όχι έκδοση παραγωγής στα αποκαλυπτήρια του Jeep Grand Wagoneer

Σχετικά άρθρα

Μέχρι σήμερα η Jeep έχει δώσει αρκετές teaser φωτογραφίες του Grand Wagoneer, προσπαθώντας να απογειώσει την προσμονή για τα παγκόσμια αποκαλυπτήρια του μοντέλου, τα οποία έχουν προγραμματιστεί για τις 3 Σεπτεμβρίου.

Για πολλούς λάτρεις της εταιρίας στην Αμερική τα είχε καταφέρει, αλλά σήμερα μάλλον απογοητεύτηκαν, καθώς η Jeep ανακοίνωσε ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα μας δείξει ένα concept του μοντέλου και όχι την έκδοση παραγωγής.

Αυτό σημαίνει ότι η κυκλοφορία του νέου μεγάλου SUV της Jeep θα καθυστερήσει τουλάχιστον έναν χρόνο, καθώς αναμένεται το δεύτερο εξάμηνο του 2021.

Το νέο Jeep Grand Wagoneer θα κάνει χρήση της πλατφόρμας του Ram 1500, που θα το καθιστά ένα στιβαρό “body-on-frame” SUV, ενώ πιθανότατα θα μοιράζεται και τους ίδιους κινητήρες.

Σύμφωνα με τον CEO της Jeep, Mike Manley, η εταιρία εργάζεται πάνω σε αυτό για αρκετά χρόνια, καθώς είχε μια μακρά περίοδο “κύησης”. Το μοντέλο θα είναι “σούπερ premium” και ξεκάθαρα τοποθετημένο σημαντικά πάνω από το Grand Cherokee, με κύριους ανταγωνιστές του τα Cadillac Escalade και Lincoln Navigator.

Τέλος, θα διαθέτει τρεις σειρές καθισμάτων, κάτι που σημαίνει ότι θα προσφέρεται σε 6θέσια και 7θέσια διάταξη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 12.221 Jeep Cherokee

Η Jeep προχωρά στην ανάκληση 12.221 Cherokee στις ΗΠΑ, παραγωγής μεταξύ 21 Φεβρουαρίου 2022 και 6 Ιουνίου 2022, επειδή το ελατήριο στον μηχανισμό του...

Ανάκληση για 38.164 Chrysler, Jeep και Ram

Η Stellantis προχωρά στην ανάκληση 38.164 αυτοκινήτων της Chrysler, Jeep και Ram στις ΗΠΑ επειδή ενδέχεται η μονάδα ελέγχου της κολόνας τιμονιού να έχει...

Ο Luka Doncic έχει αυτό θηριώδες Jeep Gladiator Apocalypse Hellfire 6×6

Το αστέρι των Ντάλας Μάβερικς, ο 25-χρονος Σλοβένος Luka Doncic, χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του αυτό το Jeep Gladiator Apocalypse Hellfire 6x6. https://youtu.be/GfoOyCn01hw Η εμφάνισή του...