Η Jeep παρουσίασε σήμερα την plug-in υβριδική έκδοση του Wrangler, την 4xe, η οποία παίρνει κίνηση από έναν 2,0-λιτρο turbo κινητήρας βενζίνης και δύο ηλεκτροκινητήρες, με το σύνολο να αποδίδει συνδυαστικά 380 άλογα με 637 Nm ροπής. Οι ηλεκτροκινητήρες αντλούν ενέργεια από μια μπαταρία 17 kWh που χαρίζει ηλεκτρική αυτονομία 50 χλμ, με το υβριδικό σύνολο να συνδυάζεται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Το Jeep Wrangler 4xe φέρει προστατευτικές ποδιές στο κάτω μέρος καθώς και γάντζους ρυμούλκησης εμπρός και πίσω, νέες ζάντες 17″ με εκτός δρόμου ελαστικά και έχει γωνία προσέγγισης 44 μοίρες, ράμπας 22,5 μοίρες και διαφυγής 35,6 μοίρες. Η απόσταση από το έδαφος ανέρχεται στα 27,4 εκατοστά και μπορεί να διασχίσει νερό βάθους έως 76 εκατοστών.

Το κύκλωμα λειτουργεί στα 400 volt με την μπαταρία να είναι τοποθετημένη εσωτερικά, κάτω από το πίσω κάθισμα ώστε να είναι προστατευμένη από το εξωτερικό περιβάλλον, διατηρώντας παράλληλα στο ακέραιο τους διαθέσιμους χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές.