Jaguar F-Pace facelift

Σχετικά άρθρα

Την ανανεωμένη έκδοση της F-Pace παρουσίασε η Jaguar με το βρετανικό SUV να αποκτά νέους προφυλακτήρες, νέα LED φωτιστικά σώματα, νέα μάσκα, νέο καπό, επανασχεδιασμένους αεραγωγούς στα φτερά και νέα πόρτα πορτμπαγκάζ. Υπάρχουν διαθέσιμες νέες ζάντες και νέα εξωτερικά χρώματα και στο εσωτερικό συναντάμε νέα κοίλη οθόνη αφής 11,4″ και το νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Pivi Pro που υποστηρίζει Apple CarPlay, Android Auto και ταυτόχρονη σύνδεση δύο τηλεφώνων μέσω Bluetooth.

Επιπλέον υπάρχει ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3″ με βελτιωμένα γραφικά, ξύλινες επενδύσεις, αλουμινένιες λεπτομέρειες, νέος επιλογέας ταχυτήτων, καλύτερης ποιότητας υλικά, επανασχεδιασμένη κεντρική κονσόλα, κλιματιζόμενα καθίσματα, κρυφό φωτισμό και ενεργό σύστημα ακύρωσης ήχου.

Το ανανεωμένο F-Pace υποστηρίζει over-the-air αναβαθμίσεις και μηχανικά προσφέρεται με δύο ήπιους υβριδικούς κινητήρες βενζίνης (2,0-λίτρων απόδοσης 250 ίππων και 3,0-λίτρων απόδοσης 400 ίππων) και τρεις ήπιους υβριδικούς κινητήρες πετρελαίου (2,0-λίτρων με 163 και 204 άλογα και 3,0-λίτρων με 300 άλογα).

Επίσης υπάρχει και η plug-in υβριδική έκδοση, η P400e, που συνδυάζει έναν 2,0-λίτρο κινητήρα βενζίνης και έναν ηλεκτροκινητήρα, που αποδίδουν συνδυαστικά 404 άλογα. Ο ηλεκτροκινητήρας αντλεί ενέργεια από μια μπαταρία 17,1 kWh που φορτίζει έως το 80% με χρήση ταχυφορτιστή 32 kW μέσα σε 30 λεπτά, ενώ με χρήση οικιακού φορτιστή 7 kW η φόρτιση 0-80% γίνεται μέσα σε 1 ώρα και 40 λεπτά.

Το Jaguar F-Pace P400e μπορεί να διανύσει μόνο με τον ηλεκτροκινητήρα του 53 χιλιόμετρα και τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 5,3 δευτερόλεπτα.

Όλοι οι κινητήρες συνεργάζονται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων που στέλνει τη κίνηση σε όλους τους τροχούς.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Jaguar θα σταματήσει την παραγωγή αυτοκινήτων εσωτ. καύσης τον Ιούνιο

Στη μετάβαση της προς τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα η Jaguar πήρε την απόφαση να σταματήσει την παραγωγή των αυτοκινήτων της με κινητήρες εσωτερικής καύσης τον...

Το Jaguar C-X75 απέκτησε έκδοση δρόμου χάρη στον άνθρωπο που το σχεδίασε

Έχουν περάσει σχεδόν 14 χρόνια από τότε που η Jaguar είχε παρουσιάσει το C-X75 Concept στην έκθεση του Παρισιού και παρά τις κινήσεις που...

Στην Αγγλία το εργοστάσιο μπαταριών της Tata, το μεγαλύτερο της Ευρώπης

Ο όμιλος Tata ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκινά άμεσα την κατασκευή του μεγαλύτερου εργοστασίου μπαταριών ηλεκτρικών οχημάτων της Ευρώπης. Αυτό θα βρίσκεται στο Gravity Smart Campus...
Autoblog.gr