Ο ιδιοκτήτης αυτής της Lancia Delta HF Integrale την εισήγαγε στις Η.Π.Α. στις αρχές του χρόνου, από την Ιαπωνία, αλλά θέλησε γρήγορα να την αποχωριστεί. Αρχικά, την είχε βγάλει προς πώληση τον περασμένο Ιούνιο για 23.000 δολάρια, αλλά το ποσό δεν είχε καλύψει την επιθυμητή τιμή του πωλητή.

1

Έτσι, έβγαλε το αυτοκίνητο σε διαδικτυακή δημοπρασία, μέσω του Bring A Trailer, χωρίς αυτή τη φορά να βάλει επιθυμητή τιμή. Τελικά κατάφερε να το πουλήσει για 22.850 δολάρια και μάλλον ικανοποιημένος θα πρέπει να είναι.

Το αυτοκίνητο είναι του 1989, και είναι βαμμένο σε άσπρο χρώμα, που συνδυάζεται με το livery της Martini. Ακόμα, φορά τις εργοστασιακές 15άρες ζάντες, με ελαστικά 185/60, με το αυτοκίνητο να βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση, παρότι το οδόμετρο αναφέρει ότι έχει διανύσει περίπου 78.000.

Το σώμα της δεν έχει ίχνος γρατσουνιάς και χτυπήματος, ενώ στο εσωτερικό τα πάντα βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, φορώντας τα εργοστασιακά bucket δερμάτινα καθίσματα της Recaro. Μηχανικά φορά έναν 2,0-λιτρο 16βάλβιδο τετρακύλινδρο turbo κινητήρα, απόδοσης 182 ίππων που συνδυάζεται με ένα 5-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων.