Στο σφυρί μια BMW Z8 του 2002 με λίγα χλμ. από τον μοναδικό της ιδιοκτήτη

Σχετικά άρθρα

Η BMW Z8 ήταν στην παραγωγή από το 1999 μέχρι το 2003 και συνολικά βγήκαν από το εργοστάσιο 5.703 αυτοκίνητα. Ένα εξ’αυτών έχει βγει σε διαδικτυακή δημοπρασία μέσω του Bring A Trailer, με το ψηλότερο bid τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές είναι 129.000 δολάρια, ενώ απομένει μόλις μια ημέρα για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Από το 2002 έως και σήμερα, το αυτοκίνητο έχει “γράψει” σχεδόν 12.400 χλμ. από τον έναν και μοναδικό ιδιοκτήτη της. Εκτός από την υφασμάτινη οροφή, το γερμανικό μοντέλο προσφέρεται και με ένα hardtop, βαμμένο στο χρώμα του αμαξώματος.

Μηχανικά, το αυτοκίνητο κάτω από το καπό φορά τον 4,9-λίτρων V8 κινητήρα (S62), ο οποίος αποδίδει 408 άλογα και 500 Nm ροπής, που συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο της Getrag.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στο σφυρί η τελευταία Bentley Bacalar

Τον Μάρτιο του 2020 το τμήμα Mulliner της Bentley παρουσίασε το Bacalar, ένα περιορισμένης παραγωγής μοντέλο που βασίζεται στην Continental GT Convertible, και η...

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...