Binotto: Νέες αναβαθμίσεις η Ferrari στο Portimao, η εξέλιξη πηγαίνει προς τη σωστή κατεύθυνση

Σχετικά άρθρα

Λίγες ώρες πριν την έναρξη των ελεύθερων δοκιμών στην πίστα του Portimao για το GP της Πορτογαλίας, η Ferrari, δια στόματος Mattia Binotto, έκανε γνωστό ότι η SF1000 θα φέρει νέες αναβαθμίσεις.

Η εικόνα της ιταλικής ομάδας τη φετινή σεζόν είναι πολύ απογοητευτική, και ειδικά οι αγώνες στο Mugello και το Sochi. Ωστόσο, η Ferrari εμφανίστηκε πιο ανταγωνιστική στο Nurburgring και σύμφωνα με τον επικεφαλής της ομάδας αυτό οφείλεται στις αναβαθμίσεις που έφερε στη γερμανική πίστα.

Ωστόσο, ο Ιταλός δήλωσε:

Φυσικά δεν είμαστε ικανοποιημένοι με αυτό το αποτέλεσμα αλλά συνεχίζουμε να δουλεύουμε για να βελτιώσουμε το συνολικό επίπεδο της απόδοσής μας. Είδαμε τα πρώτα σημάδια προόδου στις κατατακτήριες, το πιο σημαντικό όμως είναι ότι οι αναβαθμίσεις που φέραμε είναι προς την σωστή κατεύθυνση, ειδικά με το μυαλό στραμμένο στο 2021. Αυτός είναι ο λόγος που θα συνεχίσουμε τις αναβαθμίσεις και στο Portimao.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τραυματίστηκε ελαφρά ο Lando Norris

Ο Lando Norris γιόρτασε την Ημέρα του Βασιλιά στην Ολλανδία, που γιορτάζεται στις 27 Απριλίου, αλλά η μέρα για τον πιλότο της McLaren έκλεισε...