Μετά τις διαρροές των προηγούμενων ημερών η Nissan παρουσίασε σήμερα το Navara facelift που διαθέτει μια σειρά αλλαγών, όπως νέους προφυλακτήρες, νέα πίσω πόρτα, νέα γρίλια, νέα LED φωτιστικά σώματα, νέο καπό, ενώ είναι διαθέσιμο και στη νέα έκδοση Pro-4X που ξεχωρίζει από την πιο επιθετική εμφάνιση και τις διαφορετικές ζάντες 17″ με εκτός δρόμου ελαστικά.

Η Nissan τονίζει πως έχει ενισχύσει τον μπροστινό άξονα του Navara, έχει αυξήσει την ικανότητα ωφέλιμου φορτίου, έχει προσθέσει σκαλοπάτι στο πίσω μέρος και έχει βελτιώσει το σύστημα διεύθυνσης τοποθετώντας νέα κρεμαγιέρα.

Στο εσωτερικό υπάρχει νέο τιμόνι, νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με οθόνη αφής 8″, ανανεωμένος πίνακας οργάνων με οθόνη 7″, περισσότερη ηχομόνωση και νέα διακοσμητικά. Από πλευράς συστημάτων το ανανεωμένο Navara εξοπλίζεται με τα Intelligent Forward Collision Warning, Intelligent Emergency Braking και Intelligent Around View Monitor.

Μηχανικά δεν υπάρχουν αλλαγές με το ανανεωμένο Navara να παίρνει κίνηση από τον 2,3-λίτρων CDi turbodiesel κινητήρα απόδοσης 163 και 190 ίππων, με 425 και 450 Nm ροπής αντίστοιχα που συνδυάζεται είτε με 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, είτε με 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.