Πωλείται ένα full-carbon Nissan GT-R, 1300 ίππων

Σχετικά άρθρα

Η αντιπροσωπεία πολυτελών αυτοκινήτων Chicago Motor Cars έχει βγάλει προς πώληση ένα Nissan GT-R του 2010, του οποίου ο ιδιοκτήτης έχει “ρίξει” πάνω από 250.000 δολάρια για να το βελτιώσει.

Το ιαπωνικό αυτοκίνητο φέρει αμάξωμα κατασκευασμένο εξ’ολοκλήρου από carbon, ενώ το ίδιο -πανάλαφρο και ακριβό- υλικό βρίσκεται στις ζάντες και σε όλο το εσωτερικό του GT-R.

Εκτός των οπτικών βελτιώσεων, το αυτοκίνητο έχει βελτιωθεί και μηχανικά, με τον 3,8-λίτρων V6 κινητήρα (VR38DETT) να φέρει μια μακρά λίστα από aftermarket αξεσουάρ.

Αυτός αποδίδει 1.300 άλογα στους τροχούς, με την αγγελία να αναφέρει ότι μπορεί να αντέξει έως και 2.000 άλογα, χωρίς την παραμικρή περαιτέρω βελτίωση. Η τιμή πώλησης του ορίζεται στα 144.800 δολάρια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...