Η McLaren σχεδιάζει το “Super Garage” και δίνει δώρο για ένα χρόνο μια 765LT

Σχετικά άρθρα

H McLaren συνεργάστηκε με την Pendry Residences West Hollywood και μαζί ετοιμάζουν την κατασκευή ενός μοναδικού σούπερ γκαράζ. Αυτό θα είναι αποκλειστικό προνόμιο για όποιον αγοράζει το διώροφο ρετιρέ Terrace Estate 608, με το γκαράζ να έχει εμβαδό 159,7 τ.μ.

McLaren και Pendry Residences ονομάζουν το γκαράζ “The Show Room”, και -μεταξύ άλλων- διαθέτει χώρο για πέντε αυτοκίνητα. Ο αγοραστής θα μπορεί να προσαρμόσει το γκαράζ σύμφωνα με τις επιθυμίες του, με τις εταιρίες να αναφέρουν ότι αυτό σημαίνει ότι μπορεί να δημιουργηθεί το απόλυτο γκαράζ για μοντέλα της McLaren.

Ο σχεδιασμός του έχει την υπογραφή της EYRC Architecture σε συνεργασία με την McLaren Automotive, με το γκαράζ να διαθέτει καθιστικό, μπαρ, μπάνιο και χώρο διασκέδασης.

Ο χώρος συνδέεται με το σπίτι μέσω ενός ιδιωτικού ανελκυστήρα, με τον τελευταίο να μιμείται την κάτοψη της οικίας Residence 605. Αυτή έχει εμβαδό 280,1 τ.μ., και διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, τρία μπάνια, ένα δωμάτιο καλλωπισμού και μια εξωτερική βεράντα 19,7 τ.μ.

Το σπίτι και το γκαράζ πωλούνται ως πακέτο για 16 εκατ. δολάρια(€13,5 εκατ.), με τον τυχερό αγοραστή να λαμβάνει -με μίσθωση ενός έτους- μια McLaren 765LT. Η McLaren σημειώνει:

Με μόλις 765 αυτοκίνητα να είναι διαθέσιμα παγκοσμίως, και η φετινή κατανομή τους να έχει ήδη εξαντληθεί πλήρως, η πρόσβαση σε αυτό το μοντέλο είναι πραγματικά εξαιρετική και μια αποκλειστική ευκαιρία για έναν λάτρη του αυτοκινήτου να προσθέσει κάτι πολύ ξεχωριστό στη συλλογή του.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μια street-legal McLaren Senna GTR στους δρόμους του Λονδίνου

Πριν 5 χρόνια η McLaren παρουσίασε την Senna GTR, ήτοι την έκδοση του μοντέλου που μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά εντός πίστας. Η βρετανική εταιρία έβγαλε...