Την ανανεωμένη έκδοση της F-Pace SVR παρουσίασε σήμερα η Jaguar με το μοντέλο να παίρνει κίνηση από τον κομπρεσοράτο V8 5,0-λίτρων κινητήρα απόδοσης 550 ίππων με 700 Nm ροπής. Συνδυάζεται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της ZF και σύστημα τετρακίνησης, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 4 δευτερόλεπτα, με τελική ταχύτητα 286 χλμ/ώρα.

Το αυτοκίνητο φέρει βελτιωμένο σύστημα διεύθυνσης, σκληρότερα ελατήρια, το σύστημα Dynamic Launch και αλλαγές στο κιβώτιο ταχυτήτων. Τα φρένα έχουν και αυτά αναβαθμιστεί, έχοντας βελτιωμένο σύστημα ψύξης ενώ φέρουν και το σύστημα Power Booster.

Στιλιστικά το βρετανικό SUV αποκτά νέους προφυλακτήρες, νέα LED φωτιστικά σώματα, νέα μάσκα, νέο καπό, επανασχεδιασμένους αεραγωγούς στα φτερά και νέα πόρτα πορτμπαγκάζ. Υπάρχουν διαθέσιμες νέες ζάντες και νέα εξωτερικά χρώματα και στο εσωτερικό συναντάμε νέα κοίλη οθόνη αφής 11,4″ και το νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Pivi Pro που υποστηρίζει Apple CarPlay, Android Auto και ταυτόχρονη σύνδεση δύο τηλεφώνων μέσω Bluetooth.

Το ανανεωμένο F-Pace υποστηρίζει over-the-air αναβαθμίσεις και διαθέτει ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3″ με βελτιωμένα γραφικά, ξύλινες επενδύσεις, αλουμινένιες λεπτομέρειες, νέος επιλογέας ταχυτήτων, καλύτερης ποιότητας υλικά, επανασχεδιασμένη κεντρική κονσόλα, κλιματιζόμενα καθίσματα, κρυφό φωτισμό και ενεργό σύστημα ακύρωσης ήχου.