Η Volkswagen ανακαλεί 10.835 Tiguan στις ΗΠΑ επειδή μπορεί να κοπούν οι ζώνες ασφαλείας

Σχετικά άρθρα

Η Volkswagen ανακαλεί 10.835 Tiguan στις ΗΠΑ, που κατασκευάστηκαν μεταξύ 8 Ιουλίου 2017 έως και 27 Οκτωβρίου 2017, επειδή ενδέχεται σε αυτά οι ζώνες ασφαλείας του οδηγού και του συνοδηγού να κοπούν κατά τη διάρκεια ατυχήματος.

Όπως ανακοίνωσε η NHTSA, πριν από τρία χρόνια, κόπηκαν οι ζώνες ασφαλείας του οδηγού και των δύο Volkswagen Tiguan που δοκιμάστηκαν σε crash test του οργανισμού.

Η γερμανική εταιρία τότε δεν μπόρεσε να εντοπίσει την αιτία του προβλήματος, κάνοντας λόγο πως οι κομμένες ζώνες θα μπορούσαν να οφείλονται “σε εξωτερική επιρροή”.

Τελικά η Volkswagen, παρότι εξακολουθεί να διερευνά ακόμη τα αίτια του προβλήματος, πήρε την απόφαση να πραγματοποιήσει την ανάκληση, με τους ιδιοκτήτες των Tiguan που επηρεάζονται από αυτή να ενημερώνονται προκειμένου να προσέλθουν στις κατά τόπους αντιπροσωπείες για να αντικατασταθούν δωρεάν οι ζώνες ασφαλείας, από τις 19 Ιανουαρίου του 2021 και μετά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...