Το 2016 η Chevrolet προχώρησε σε αλλαγές στο σύστημα ψύξης της Corvette Z06, μιας και είχαν παρουσιαστεί προβλήματα υπερθέρμανσης κατά τη διάρκεια χρήσης του αυτοκινήτου στη πίστα. Οι αναβαθμίσεις περιλάμβαναν νέο καπό με καλύτερους αεραγωγούς καθώς και μερικές ακόμη αλλαγές για βέλτιστη ψύξη του κινητήρα στην πίστα.

Αρκετοί ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων μήνυσαν την εταιρία, υποστηρίζοντας πως η αγόρασαν “αναξιόπιστα αυτοκίνητα με περιορισμούς στην απόδοση τους”. Στην μήνυση που κατατέθηκε από το δικηγορικό γραφείο Hagens Berman Sobol Shapiro LLP, οι ιδιοκτήτες υποστήριζαν πως η Corvette Z06 δεν μπορεί να λειτουργήσει με ασφάλεια στη πίστα, μιας και λόγω υπερθέρμανσης, ο κινητήρας μπαίνει σε limp mode μετά από μόλις 15 λεπτά οδήγησης στη πίστα.

Όταν συμβεί αυτό, ο κινητήρας μπαίνει σε ασφαλή λειτουργία, παράγοντας πολύ λιγότερα άλογα, με τους ιδιοκτήτες να αναφέρουν πως αν αυτό συμβεί κατά τη διάρκεια που κάνουν έναν γρήγορο γύρο, τότε θα δημιουργηθεί μια επικίνδυνη κατάσταση, μιας και η Corvette Z06 θα βρίσκεται ανάμεσα σε άλλα γρήγορα αυτοκίνητα.

Οι ενάγοντες ισχυρίζονται πως η GM τους εξαπάτησε παραβιάζοντας Πολιτειακούς και Ομοσπονδιακούς νόμους, ενώ παρέλειψε να εξασφαλίσει τις ασφαλείς λειτουργίες της Corvette Z06 με δόλο, αποκρύπτοντας τες, παραβιάζοντας την εγγύηση, προκειμένου να πουλήσει όσο περισσότερες Z06 μπορεί. Το δικηγορικό γραφείο υποστηρίζει πως ίσως υπάρχουν 30.000 Corvette Z06 παραγωγής 2015-2017 με το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Τώρα έγινε γνωστό πως η GM επεκτείνει την εγγύηση στις Corvette Z06 παραγωγής 2015-2018 λόγω του συγκεκριμένου προβλήματος υπερθέρμανσης. Η εγγύηση πλέον καλύπτει 7 χρόνια ή 72.000 μίλια (115.870 χλμ) από την ημερομηνία που το αυτοκίνητο μπήκε για πρώτη φορά στο συνεργείο λόγω του συγκεκριμένου προβλήματος, με την GM να δίνει και μερικά επιπλέον δώρα στους ιδιοκτήτες τους. Επιπλέον η GM θα τοποθετήσει στα αυτοκίνητα νέο ψυγείο και νέο πρόγραμμα στο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.