Θα έδινες 148.050 ευρώ γι’αυτήν την Alfa Romeo Giulietta TCR;

Σχετικά άρθρα

Αγωνιστική Giulietta βλέπεις και λες τι έγινε; Η Alfa Romeo αποφάσισε να μπει ξανά στον μηχανοκίνητο αθλητισμό; Θα σε στεναχωρήσω, μιας και η Alfa Romeo Giulietta TCR είναι δημιουργία ιδιωτικής ομάδας και μπορεί να συμμετάσχει σε αγώνες TCR, IMSA Michelin Pilot Series, SRO TC America, SCCA, NASA και Canadian Touring Car Championship.

Το αυτοκίνητο κατασκευάστηκε το 2019 και έχει διανύσει μόλις 80 χιλιόμετρα. Το μήκος του αγωνιστικού ανέρχεται στα 4.351 mm, στο πλάτος στα 1.950 mm, με το μεταξόνιο να φτάνει τα 2.659 mm.

Κίνηση παίρνει από τον τετρακύλινδρο κινητήρα 1.742 κ.εκ απόδοσης 350 ίππων που συνδυάζεται με ένα 6τάχυτο σειριακό κιβώτιο της Sadev. Η κίνηση περνά στον μπροστά άξονα, με τα φρένα του να αποτελούνται από εξαπίστονες δαγκάνες μπροστά με δίσκους διαστάσεων 378 mm και τετραπίστονες πίσω με δαγκάνες 290 mm.

Το αγωνιστικό πωλείται από την αντιπροσωπεία της Ferrari στο Χιούστον έναντι 179.995 δολαρίων (148.050 ευρώ).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Πως οι ευροεκλογές και οι αμερικάνικες εκλογές επηρεάζουν τα σχέδια της Alfa Romeo

Τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών και των εκλογών στις ΗΠΑ που θα καθορίσουν ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ θα μπορούσαν να επηρεάσουν...

Τέλος οι Alfa Romeo Giulia/Stelvio Quadrifoglio από τις ΗΠΑ

Ο επικεφαλής της Alfa Romeo στη Βόρεια Αμερική, Larry Dominique, χρησιμοποιώντας τον προσωπικό του λογαριασμό στο Linkedin, ανακοίνωσε ότι οι Giulia Quadrifoglio και Stelvio...
Autoblog.gr