Κάμερα ασφαλείας του Tesla Model 3 καταγράφει άνδρα να κλέβει τσάντα από το αυτοκίνητο

Σχετικά άρθρα

Εδώ και σχεδόν δυο χρόνια η Tesla έχει προσθέσει έξυπνα αντικλεπτικά χαρακτηριστικά στο Model 3, τα οποία απέκτησε και το Model Υ. Ένα εξ’αυτών είναι το Sentry mode (λέγε με και TeslaCam), όπου όταν παρκάρεις το όχημα σου, οι εγκατεστημένες κάμερες παρακολουθούν το περιβάλλον του οχήματος.

Όταν οι αισθητήρες εντοπίσουν μια πιθανή απειλή ή κουνηθεί το αυτοκίνητο, τότε οι κάμερες του αυτοκινήτου ενεργοποιούνται αυτόματα για την καταγραφή video, ενώ ενεργοποιείται και ο συναγερμός του αυτοκινήτου. Οι εξωτερικές κάμερες βρίσκονται στα εμπρός φτερά (κρυμμένες στο module των φλας), στις μεσαίες κολώνες, στο παρμπρίζ και στη χειρολαβή του χώρου αποσκευών.

Στο παρελθόν έχουμε δει αρκετές περιπτώσεις όπου το Sentry Mode έχει “πιάσει στα πράσα” παραβατικές συμπεριφορές και το παραπάνω δεν αποτελεί εξαίρεση. Όπως θα δεις, ένας διαρρήκτης στο Χιούστον των Η.Π.Α. “εξασφάλισε” ότι το Tesla Model 3 μαγνητοσκόπησε τον πισινό του, ενώ έσπασε το παράθυρο του αυτοκινήτου με σκοπό να κλέψει την τσάντα που ήταν μέσα σε αυτό, πιθανότατα σε εμφανές σημείο στο κάθισμα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla ζητά από τους μετόχους της να δώσουν 56 δισ. δολάρια στον Elon Musk

Η Tesla θα ζητήσει από τους μετόχους της να ψηφίσουν ξανά για το ίδιο πακέτο αποζημίωσης ύψους 56 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τον διευθύνοντα σύμβουλο...