Ο Elon Musk παραχώρησε μια ακόμη συνέντευξη στον Joe Rogan και ανάμεσα στα θέματα που σχολίασε ήταν και το νέο Roadster για το οποίο είπε πως επιθυμία του είναι να το κάνει να αιωρείται ένα μέτρο από το έδαφος. Όπως χαρακτηριστικά είπε:

Θέλω το Roadster να αιωρείται και προσπαθούμε να βρούμε τρόπο πώς να το κάνουμε χωρίς, ξέρεις, να σκοτώσουμε κόσμο. Σκέφτηκα, ίσως να μπορούσαμε να το κάνουμε να αιωρείται περίπου ένα μέτρο από το έδαφος ή κάτι τέτοιο. Αν πέσει θα θα προκληθούν ζημιές στις αναρτήσεις του, αλλά οι επιβάτες του δεν θα πεθάνουν.

Για να το πετύχει αυτό η Tesla θέλει να προσφέρει στο Roadster το πακέτο SpaceX που στη θέση των πίσω καθισμάτων θα υπάρχει μια δεξαμενή πεπιεσμένου αέρα υψηλής πίεσης, περίπου 10.000 PSI (690 bar), που θα χρησιμοποιείται προκειμένου να επιταχύνει το μοντέλο.

Θα υπάρχουν αρκετοί προωθητήρες, με τον κύριο να βρίσκεται πίσω από την πινακίδα κυκλοφορίας και όταν χρησιμοποιείται, η πινακίδα “θα πέφτει”. Ο Musk μάλιστα είπε πως η συγκεκριμένη τεχνολογία είναι σαν και αυτές που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στις ταινίες του James Bond.

Ο Musk συμπλήρωσε πως το Roadster θα μπορείτε να ταξιδεύει “αρκετά γρήγορα” ενώ βρίσκεται στον αέρα, ενώ είπε πως ελπίζει η παραγωγή του Roadster να ξεκινήσει κάποια στιγμή το 2022.