Το Toyota Yaris το Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς

Σχετικά άρθρα

Tο Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς για το 2021 είναι το Toyota Yaris (266 πόντοι), αφήνοντας πίσω του τα Fiat 500 (240 πόντοι), Cupra Formentor (239 πόντοι), Volkswagen ID.3 (224 πόντοι), Skoda Octavia (199 πόντοι), Land Rover Defender (164 πόντοι) και Citroen C4 (143 πόντοι).

Να θυμίσω πως στη λίστα συμμετέχουν τα αυτοκίνητα που κυκλοφόρησαν τους τελευταίους 12 μήνες, είναι νέα προσθήκη και όχι νέα έκδοση, είναι διαθέσιμα σε τουλάχιστον πέντε ευρωπαϊκές χώρες και έχει προβλεπόμενη ετήσια παραγωγή άνω των 5.000 μονάδων. Επίσης, το πάνελ των κριτών, αποτελείται από 59 δημοσιογράφους του ειδικού τύπου, από 22 Ευρωπαϊκές χώρες.

Κάθε κριτής έχει στη διάθεση του 25 πόντους να απονείμει όπως αυτός κρίνει σε 7 φιναλίστ. Ωστόσο δεν μπορεί να δώσει πάνω από 10 πόντους σε ένα αυτοκίνητο, δεν μπορεί να έχει δύο αυτοκίνητα ισόβαθμα στην πρώτη θέση και πρέπει να δώσει πόντους σε τουλάχιστον 5 αυτοκίνητα. Πέρυσι νικητής ήταν το Peugeot 208.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...