Ολοκληρώθηκε η δεύτερη ημέρα των δοκιμών στη πίστα του Μπαχρέιν, με τον Valterri Bottas να σημειώνει τον ταχύτερο χρόνο με 1:30.289, με τον Φιλανδό να συμπληρώνει 58 γύρους, όσους και ο Lewis Hamilton, ο οποίος σημείωσε τον 15το ταχύτερο χρόνο της ημέρας (1:33.399), με τον Βρετανό να είχε μια έξοδο το πρωί, που οδήγησε στο να κολλήσει το μονοθέσιο του στην αμμοπαγίδα και να διακοπεί για μερικά λεπτά η διαδικασία των δοκιμών.

Δεύτερος ταχύτερος σήμερα ήταν ο Pierre Gasly (1:30.413), ενώ τρίτος ο Lance Stroll (1:30.460). Ακολούθησαν οι Giovinazzi, Leclerc, Latifi, Perez και Ricciardo. Η πρώτη 10άδα συμπληρώθηκε από τον Fernando Alonso, ο οποίος οδήγησε για πρώτη φορά το φετινό μονοθέσιο.

1Ο πρώτος γύρος του Alonso

Ο Nicholas Latifi ήταν ο πιλότος που έκανε σήμερα τους περισσότερους γύρους (132), με τον Fernando Alonso να ον ακολουθεί με 127 γύρους, ενώ ο Antonio Giovinazzi της Alfa Romeo έκανε 124 γύρους.

2

Η ομάδα με τους περισσότερους γύρους σήμερα ήταν η Haas, μιας και Mick Schumacher και Nikita Mazepin συμπλήρωσαν συνολικά 164 γύρους, 88 ο πρώτος και 76 ο δεύτερος.

3Τα highlights

Ο Sebastian Vettel αντιμετώπισε προβλήματα με το κιβώτιο της Aston Martin και έτσι το πρωί κατάφερε να συμπληρώσει μόλις 10 γύρους. Οι μηχανικοί διόρθωσαν το μονοθέσιο και το απόγευμα ο Stroll συμπλήρωσε 70 γύρους με αυτό, πετυχαίνοντας τον 3ο γρηγορότερο χρόνο της ημέρας.

Ο Sergio Perez οδήγησε σήμερα για πρώτη φορά το μονοθέσιο της Red Bull, συμπληρώνοντας 117 γύρους. Πέτυχε τον 8ο ταχύτερο χρόνο της ημέρας και προκάλεσε και μια κόκκινη σημαία όταν ενώ προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί το slipstream από τη Williams του Latifi, διαλύθηκε το κάλυμμα του κινητήρα του μονοθεσίου της Red Bull.

4Οι δηλώσεις των οδηγών

5Αναλυτικά τα αποτελέσματα

6