Αλλάζει η Volkswagen το όνομα της σε Voltswagen;

Σχετικά άρθρα

Η Volkswagen Αμερικής δημοσίευσε κατά λάθος ένα δελτίο τύπου, με ημερομηνία δημοσίευσης 29 Απριλίου, το οποίο ανέφερε ότι θα αλλάξει την ονομασία της, και από Volkswagen Αμερικής θα ονομάζεται Voltswagen Αμερικής. Αυτό έχει σαφή αναφορά στο volt, δηλαδή την μονάδα μέτρησης της ηλεκτρικής τάσης.

Ανανέωση 2

Πρωταπριλιάτικο ψέμα τελικά η αλλαγή ονόματος της Volkswagen στην Αμερική

Ανανέωση: Είναι πλέον επίσημο

Αλλάζει η Volkswagen το όνομα της σε Voltswagen;

Το δελτίο τύπου αποσύρθηκε ελάχιστα λεπτά μετά, αλλά το αμερικάνικο δίκτυο CNBC πρόλαβε να το αποθηκεύσει. Σύμφωνα με το έγγραφο, το νέο όνομα είναι η δημόσια δήλωση της μελλοντικής επένδυσης της εταιρείας στην ηλεκτρονική κινητικότητα και το νέο όνομα θα εμφανίζεται στα ηλεκτρικά μοντέλα της Volkswagen, ενώ τα μοντέλα με κινητήρες εσωτερικής καύσης θα διαθέτουν μόνο το λογότυπο VW.

Η γερμανική εταιρία αναφέρει ότι το νέο όνομα και η επωνυμία συμβολίζουν την ορμή προς τα εμπρός που έχει ξεκινήσει με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα η γερμανική εταιρία, με απώτερο στόχο τη μετακίνηση όλων των ανθρώπων από σημείο σε σημείο μέσα σε ένα ηλεκτρικό όχημα.

Παρότι η πηγή αναφέρει ότι δεν πρόκειται για κάποιο πρωταπριλιάτικο αστείο, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν και πως θα υλοποιηθεί μια τέτοια αλλαγή, και αν αυτή ισχύει αποκλειστικά στην αγορά της Αμερικής. Ωστόσο, μέχρι σήμερα δεν υπάρχει κάποια κατοχύρωση των δικαιωμάτων χρήσης του ονόματος στο αμερικάνικο γραφείο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.

Πηγήcnbc

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...