Τρένο έπεσε πάνω σε φορτηγό που μετέφερε μια Ferrari SF90 Stradale

Σχετικά άρθρα

Το περιστατικό συνέβη χθες, Πέμπτη, το απόγευμα στο Χιούστον των Η.Π.Α., όταν ένα φορτηγό μεταφοράς αυτοκινήτων, είχε στο κλειστό τρέιλερ του αρκετά εξωτικά αυτοκίνητα, συμπεριλαμβανομένου μιας Ferrari SF90 Stradale και μιας 488 Spyder.

Το φορτηγό κόλλησε στις γραμμές, ενώ διέσχιζε μια φυλασσόμενη διάβαση, και το τρένο απέτυχε να σταματήσει εγκαίρως, με αποτέλεσμα μια -σχετικά χαμηλής ταχύτητας- πρόσκρουση στο κέντρο του ρυμουλκούμενου.

Ωστόσο, αυτή ήταν ικανή να καταστρέψει αρκετά από τα αυτοκίνητα που μετέφερε, αλλά ευτυχώς κανείς από τους εμπλεκόμενους δεν τραυματίστηκε κατά τη σύγκρουση. Σε δήλωση του, ένας αυτόπτης μάρτυς είπε:

[Ο οδηγός] ήταν καινούργιος στην περιοχή, προσπάθησε να περάσει από την άλλη πλευρά του δρόμου και προσπάθησε να περάσει πάνω από τις σιδηροδρομικές γραμμές σε έναν πολύ στενό δρόμο.

Δεν έγιναν γνωστά όλα τα αυτοκίνητα που είχε μέσα το φορτηγό, αλλά οι φωτογραφίες δείχνουν μια μαύρη SF90 Stradale, μια κίτρινη 488 Spyder και μια παλιά, λευκή Porsche 911. Η τελευταία και η ανοιχτή Ferrari φαίνεται ότι την γλύτωσαν, αλλά η SF90 Stradale δεν ήταν τόσο τυχερή.

ΠηγήR&T

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...