Οι πρώτες φωτογραφίες της Ferrari 812 VS. Με 830 άλογα

Σχετικά άρθρα

Η Ferrari έδωσε τις πρώτες φωτογραφίες της νέας έκδοσης της 812 Superfast, τα επίσημα αποκαλυπτήρια της οποίας θα γίνουν στις 5 Μαΐου. Η ιταλική εταιρία δεν αποκάλυψε για την ώρα το όνομα του νέου της μοντέλου, αλλά όπως έχει διαρρεύσει αυτό θα ονομαστεί VS (Versione Speciale).

Το αυτοκίνητο παίρνει κίνηση από τον 6,5-λίτρων V12 ατμοσφαιρικό κινητήρα απόδοσης 830 ίππων με 900 Nm ροπής, που έχει όριο περιστροφής τις 9.500 σ.α.λ.

Στιλιστικά έχει αποκτήσει ένα νέο bodykit ενώ διαθέτει εισαγωγές αέρα στην οροφή και μια μεγάλη εισαγωγή αέρα στο καπό, κάτι που μας δείχνει πως η αεροδυναμική και η ψύξη θα παίζουν ξανά σημαντικό ρόλο στη νέα δημιουργία της Ferrari.

Η Ferrari αναφέρει πως στην θέση του πίσω τζαμιού έχει τοποθετήσει ένα νέο αλουμινένιο κάλυμμα, ενώ υπάρχουν και νέες ορθογώνιες απολήξεις εξατμίσεων.

Λόγω της εκτεταμένης χρήσης ανθρακονημάτων, η Ferrari λέει πως έχει καταφέρει να μειώσει σημαντικά το βάρος του αυτοκινήτου, έτσι ώστε αυτό να ζυγίζει λιγότερο από τα 1.525 κιλά της 812 Superfast. Η ιταλική εταιρία λέει πως τοποθετεί στη νέα δημιουργία της την έκδοση 7.0 του συστήματος Side Slip Control.

Το αυτοκίνητο θα προσφέρεται τόσο ως Coupe, όσο και ως Aperta (cabrio), με την 812 VS Coupe να κατασκευάζεται σε 899 μονάδες, με την Aperta να είναι πιο σπάνια, μιας και η παραγωγή της θα περιοριστεί στις 499 μονάδες. Η τιμή της στην Ιταλία αναμένεται να ξεκινά από τις 550.000 ευρώ για την coupe, με την τιμή της Aperta να ξεκινά από το 1 εκατ. ευρώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...