Σήμερα η Hyundai προσφέρει 5 N μοντέλα, τα i30 N, i30 Fastback N, Veloster N, i20 N και Kona N. Ωστόσο, έως το 2022 η κορεάτικη εταιρία θα επεκτείνει τη γκάμα των N και N Line μοντέλων σε 18. Το λανσάρισμα των νέων N και N Line μοντέλων θα περιλαμβάνει εκδόσεις σε κάθε σημαντικό segment που ανταποκρίνονται στις ανάγκες όλων των οδηγών που αγαπούν την γρήγορη οδήγηση.

Ένα από αυτά είναι και το Elantra N, το οποίο παρότι δεν είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη, η Hyundai δήλωσε πρόσφατα ότι θα μπορούσε να κυκλοφορήσει και στην ήπειρο μας, εάν υπάρξει η απαιτούμενη ζήτηση. Ωστόσο, η εταιρία πήγε στο Nurburgring για τις δοκιμές εξέλιξης του μοντέλου, το οποίο θα φορά τον 2,0-λιτρο τετρακύλινδρο κινητήρα απόδοσης 250 ίππων με 353 Nm ροπής στην απλή έκδοση και 280 άλογα με 392 Nm στην Performance.

Αυτός θα μεταφέρει την κίνηση στον εμπρός άξονα, με την Hyundai να έχει την επιλογή να τοποθετήσει τόσο το 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, όσο και το νέο της 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο DCT -υγρού τύπου- διπλού συμπλέκτη. Η κορεατική εταιρία θα τοποθετήσει στο Elantra N σκληρότερη ανάρτηση, όπως και μεγαλύτερα φρένα.