Τον Ιούλιο η έκθεση του Σικάγο

Σχετικά άρθρα

Η φετινή έκθεση του Σικάγο ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί από τις 13 έως τις 21 Φεβρουάριου του 2021, αλλά λόγω της πανδημίας, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν τον περασμένο Δεκέμβριο πως η έκθεση μετατίθεται για κάποια στιγμή μέσα στο έτος.

Σήμερα, ανακοινώθηκε ότι αυτή θα ανοίξει τις πύλες της από τις 15 έως τις 19 Ιουλίου, με την έκθεση να έχει νέα μορφή. Πιο συγκεκριμένα, τα περίπτερα των εκθετών θα βρίσκονται τόσο εντός όσο και εκτός -για πρώτη φορά- του εκθεσιακού κέντρου McCormick Place, όπου παραδοσιακά πραγματοποιείται η έκθεση, ενώ θα υπάρξουν διαδρομές για test drives και εκδηλώσεις επιδείξεις τεχνολογίας.

Τέλος, οι διοργανωτές σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν ηλεκτρονικά εισιτήρια και χρονοδιαγράμματα εισόδου στην έκθεση για να βοηθήσουν στη ρύθμιση της χωρητικότητας των επισκεπτών στην έκθεση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Jeep Wrangler JPP 20 Limited Edition

Στην έκθεση του Σικάγο η Mopar παρουσίασε το Jeep Wrangler JPP 20 Limited Edition. Βασίζεται στο Wrangler Unlimited και διαθέτει αρκετά από τα αξεσουάρ...

Η Volkswagen ανανεώσει το Atlas

Η Volkswagen στην έκθεση του Σικάγο παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοση του Atlas. Το μοντέλο πλέον μοιάζει στο Atlas Cross Sport, έχοντας νέους προφυλακτήρες, ενώ...