Η Formula 1 κατοχύρωσε εμπορικά ονόματα για Grand Prix στο Σικάγο

Σχετικά άρθρα

Η πόλη του Σικάγο θα μπορούσε να φιλοξενήσει ένα Grand Prix της Formula 1, μιας και η F1 έχει κατοχυρώσει εμπορικά ονόματα ώστε να τα εξασφαλίσει για έναν αγώνα στη Πόλη των Ανέμων.

Η Formula One Licensing BV, η οποία είναι υπεύθυνη για την καταχώριση εμπορικών σημάτων και λογότυπων, κατοχύρωσε τα εμπορικά ονόματα: Formula 1 Grand Prix of Chicago, Grand Prix of Chicago, Chicago Grand Prix και Formula 1 Chicago Grand Prix.

Η κίνηση αυτή θα μπορούσε να είναι το πρώτο βήμα για ένα ακόμη GP στις ΗΠΑ, το τέταρτο, μετά από αυτά του Ώστιν, Μαϊάμι και Λας Βέγκας. Η δημοτικότητα της Formula 1 στην Αμερική έχει εκτιναχθεί χάρη σε μεγάλο βαθμό στη σειρά του Netflix “Drive To Survive” και η ιδιοκτήτρια εμπορικών δικαιωμάτων της F1, η Liberty Media, είναι πρόθυμη να αξιοποιήσει αυτή τη δημοτικότητα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...