Σικάγο: Οι πολικές θερμοκρασίες “νέκρωσαν” τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Σχετικά άρθρα

Η ανατολική ακτή των ΗΠΑ πλήττεται από πολικό κύμα ψύχους, με τη Νέα Υόρκη, το Σικάγο και το Κολόμπους να παραμένουν στο “ψυγείο”, με τον υδράργυρο να φτάνει έως και τους -20 βαθμούς Κελσίου.

Οι ιδιοκτήτες ηλεκτρικών αυτοκινήτων εκτός από το ακραίο κρύο έχουν να αντιμετωπίσουν και την αδυναμία φόρτισης των αυτοκινήτων τους λόγω των πολικών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

Πολλοί είναι οι ιδιοκτήτες ηλεκτρικών αυτοκινήτων που ανέφεραν πως δεν μπορούν να τα φορτίσουν, με έναν εξ’αυτών να τα αποκαλεί “ένα μάτσο από νεκρά ρομπότ”.

Είμαι για περισσότερες από πέντε ώρες σε αυτό το σημείο και ακόμα δεν έχω καταφέρει να φορτίσω το αυτοκίνητό μου. Μια φόρτιση που πρέπει να διαρκέσει 45 λεπτά διαρκεί τρεις ώρες,

δήλωσε ένας οδηγός, προσθέτοντας πως έχει δει τουλάχιστον 10 ηλεκτρικά αυτοκίνητα να απομακρύνονται με γερανό λόγω αδυναμίας φόρτισης.

Ένας άλλος οδηγός δήλωσε πως η μπαταρία του αυτοκινήτου του παρέμεινε στο 0% παρά το γεγονός ότι προσπάθησε να την φορτίσει επί δύο τρίωρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...