H Ford παρουσίασε το Ranger Raptor Special Edition

Σχετικά άρθρα

Επεκτείνοντας τη γκάμα του Ranger Raptor, η Ford παρουσίασε σήμερα την έκδοση Special Edition, η οποία θα βγει σε περιορισμένη παραγωγή και στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσει από τον προσεχή Νοέμβριο.

Θα είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα, το μπλε Performance Blue, το γκρι Conquer Grey και το λευκό Frozen White, που συνδυάζονται με τις διπλές αγωνιστικές λωρίδες σε μαύρο ματ με κόκκινο περίγραμμα, οι οποίες βρίσκονται στο καπό, την οροφή, τα κάτω πλαϊνά του αμαξώματος, τα πίσω φτερά και την πίσω πόρτα.

Επιπλέον, οι εμπρός γάντζοι ρυμούλκησης είναι σε κόκκινο χρώμα, ενώ τα τόξα των θόλων των τροχών, οι εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, οι χειρολαβές των θυρών και η μάσκα, είναι σε μαύρο ματ φινίρισμα, όταν στην βασική έκδοση του Ranger Raptor είναι σε γκρι χρώμα.

Περνώντας στο εσωτερικό, το Ranger Raptor Special Edition διαθέτει κόκκινες ραφές στο τιμόνι, τον πίνακα οργάνων και τα πάνελ των θυρών. Στον στάνταρ εξοπλισμό είναι τα σπορ δερμάτινα καθίσματα, με τον πίνακα οργάνων να έχει Raceway Grey φινίρισμα.

Μηχανικά δεν υπάρχουν διαφορές, και έτσι το pickup της Ford κινείται από τον 2,0-λιτρο EcoΒlue κινητήρα πετρελαίου, απόδοσης 213 ίππων με 500 Nm ροπής, που συνδυάζεται με 10-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Το Terrain Management System του Ranger Raptor σου επιτρέπει να κινείσαι σε μία μεγάλη ποικιλία εδαφών και συνθηκών οδήγησης, και διαθέτει 6 προγράμματα λειτουργίας (Normal, Sport, Grass/Gravel/Snow, Mad/Sand, Rock και Baja), με το τελευταίο να εξασφαλίζει βέλτιστες off-road επιδόσεις.

Ακόμα, διαθέτει τις “αγωνιστικές” αναρτήσεις FOX με σπειροειδή ελατήρια εμπρός και πίσω και έκκεντρα τοποθετημένα αμορτισέρ, τα οποία διαθέτουν σύστημα Position Sensitive Damping.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Ford θα κατασκευάσει ένα νέο SUV στο εργοστάσιο της στην Ισπανία

Σε σημερινή ανακοίνωση της, η Ford έκανε γνωστές τις προθέσεις της να κατασκευάσει ένα νέο SUV στο εργοστάσιό της στη Βαλένθια στην Ισπανία, χωρίς...

Το Ford Mustang το best-seller σπορ αυτοκίνητο του κόσμου

Για περισσότερα από 10 χρόνια το Ford Mustang παραμένει το best seller σπορ αυτοκίνητο παγκοσμίως. Οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν η χώρα που το μοντέλο...

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr