Η ομάδα ανάπτυξης της Bugatti βρέθηκε στην απαιτητική πίστα του Nurburgring με τέσσερα μοντέλα και έξι μηχανικούς, με σκοπό την σωστή ρύθμιση των αυτοκινήτων. Πιο συγκεκριμένα, στην γερμανική πίστα βρέθηκαν ταυτόχρονα η Centodieci, η Chiron Pur Sport, η Divo και η Chiron Super Sport 300+.

Η συνολική αξία των τεσσάρων αυτών αυτοκινήτων είναι κοντά στα 20 εκατομμυρίων ευρώ, με την Centodieci να κοστίζει €8 εκατ., η Divo να τιμολογείται στα €5 εκατ., η Chiron Pur Sport στα €3 εκατ. και η Chiron Super Sport 300+ στα €3,5 εκατ.

Η πίστα του Nurburgring θεωρείται το πιο ιδανικό μερών δοκιμών στον κόσμο χάρη στην ασυνήθιστη τοπογραφία του, με την χάραξη να αποτελείται από 33 αριστερές στροφές, 40 δεξιές στροφές, να υπάρχει κλίση έως 17% και διαφορά υψομέτρου 300 μέτρα, ενώ το συνολικό της μήκος είναι 20,832 χλμ.

Σύμφωνα με την εταιρία, όταν τα αυτοκίνητα ολοκληρώσουν τις δοκιμές, οι μηχανικοί θα σημειώσουν τη συνολική απόδοση κάθε οχήματος για να διασφαλίσουν ότι παρέχεται η ενδεδειγμένη διαφοροποίηση των μοντέλων της γκάμας της Chiron.