Η BMW teasάρει τις ανανεωμένες X3 M και X4 M

Σχετικά άρθρα

Τον Φεβρουάριο του 2019, η BMW παρουσίασε τις X3 M και X4 Μ, και σήμερα η γερμανική εταιρία έδωσε ένα teaser video των ανανεωμένων εκδόσεων που ετοιμάζει για τα μοντέλα.

Από το παραπάνω σύντομο video δεν γίνεται γνωστή η ημερομηνία για το ντεμπούτο τους, αλλά η BMW αναφέρει ότι τα αποκαλυπτήρια θα έρθουν σύντομα. Οι αλλαγές που θα φέρουν τα facelifts των X3 M και X4 M δεν θα είναι σημαντικές και θα περιορίζονται σε μικρές αισθητές αλλαγές, ακολουθώντας αυτές που είδαμε στο “απλό” μοντέλο. Στο εσωτερικό θα συναντάμε το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας iDrive 8, όπως επίσης και νέα διακοσμητικά.

Μηχανικά δεν αναμένονται αλλαγές, και κάτω από το καπό θα υπάρχει ο 3,0-λιτρος twin-turbo εξακύλινδρο κινητήρα (S58) απόδοσης 510 ίππων με 600 Nm ροπής. Αυτός θα συνδυάζεται με το 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων της ZF, και για τα 0-100 χλμ/ώρα θα χρειάζεται 4,1 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ/ώρα.

Ωστόσο, με το M Driver’s πακέτο αυτή θα ανεβαίνει στα 280 χλμ/ώρα στην απλή έκδοση και στα 285 χλμ/ώρα στην Competition. Το βάρος της ανέρχεται στα 1.970 κιλά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα