Μια νέα, συλλεκτική, έκδοση του Fiat 500 παρουσίασε η Abarth. Πρόκειται για το 695 Esseesse που θα κατασκευαστεί σε 1.390 μονάδες, με τις 695 να είναι βαμμένες στο Scorpion Black χρώμα, ενώ οι άλλες 695 στο χρώμα Campovolo Grey.

Το μοντέλο φέρει φουσκωμένο αλουμινένιο καπό, που ζυγίζει 25% λιγότερο από το συμβατικό, ενώ φέρει και εξάτμιση της Akrapovic που συμβάλει και αυτή στη μείωση του βάρους. Έτσι το Abarth 695 Esseesse ζυγίζει 10 κιλά λιγότερο από το Abarth 595 Competizione. Επίσης φέρει ρυθμιζόμενη πίσω αεροτομή που ρυθμίζεται από τις 0 έως και τις 60 μοίρες και προσφέρει έως και 42 κιλά κάθετης αεροδυναμικά παραγόμενης δύναμης.

Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από τις λευκές ζάντες 18″, τις κόκκινες τετραπίστονες δαγκάνες της Brembo με τους δίσκους των 305 χλστ. μπροστά και των 240 χλστ, πίσω, από τα ειδικά λογότυπα, από τα αμορτισέρ Koni FSD όπως επίσης και από τις απολήξεις τιτανίου της εξάτμισης.

Στο εσωτερικό συναντάμε καθίσματα της Sabelt με την επισήμανση “one of 695”, κόκκινες ζώνες, λεπτομέρειες από ανθρακονήματα, Alcantara επενδύσεις και το σύστημα τηλεμετρίας που περιλαμβάνετε στο σύστημα πολυμέσων Uconnect με την οθόνη αφής των 7”.