Abarth 695 Esseesse

Σχετικά άρθρα

Μια νέα, συλλεκτική, έκδοση του Fiat 500 παρουσίασε η Abarth. Πρόκειται για το 695 Esseesse που θα κατασκευαστεί σε 1.390 μονάδες, με τις 695 να είναι βαμμένες στο Scorpion Black χρώμα, ενώ οι άλλες 695 στο χρώμα Campovolo Grey.

Το μοντέλο φέρει φουσκωμένο αλουμινένιο καπό, που ζυγίζει 25% λιγότερο από το συμβατικό, ενώ φέρει και εξάτμιση της Akrapovic που συμβάλει και αυτή στη μείωση του βάρους. Έτσι το Abarth 695 Esseesse ζυγίζει 10 κιλά λιγότερο από το Abarth 595 Competizione. Επίσης φέρει ρυθμιζόμενη πίσω αεροτομή που ρυθμίζεται από τις 0 έως και τις 60 μοίρες και προσφέρει έως και 42 κιλά κάθετης αεροδυναμικά παραγόμενης δύναμης.

https://www.youtube.com/watch?v=KdsCRhFgKeE

Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από τις λευκές ζάντες 18″, τις κόκκινες τετραπίστονες δαγκάνες της Brembo με τους δίσκους των 305 χλστ. μπροστά και των 240 χλστ, πίσω, από τα ειδικά λογότυπα, από τα αμορτισέρ Koni FSD όπως επίσης και από τις απολήξεις τιτανίου της εξάτμισης.

Στο εσωτερικό συναντάμε καθίσματα της Sabelt με την επισήμανση “one of 695”, κόκκινες ζώνες, λεπτομέρειες από ανθρακονήματα, Alcantara επενδύσεις και το σύστημα τηλεμετρίας που περιλαμβάνετε στο σύστημα πολυμέσων Uconnect με την οθόνη αφής των 7”.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέες φωτογραφίες του Abarth 600e Scorpionissima

Χθες, 31 Μαρτίου και ανήμερα του Πάσχα των Καθολικών, η Abarth γιόρτασε τα 75α γενέθλια της και έδωσε στη δημοσιότητα τρεις νέες φωτογραφίες του...

Επίσημο: Abarth 600e

Μετά τη χθεσινή διαρροή, η Abarth έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία του Abarth 600e, στην έκδοση Scorpionissima. Το αυτοκίνητο παράγει 240 άλογα, διαθέτει...