Έναν ιδιαίτερα πρωτότυπο τρόπο σκέφτηκε μια γυναίκα από την Κίνα προκειμένου να εκδικηθεί τον πρώην σύντροφό της. Η γυναίκα έπεισε έναν άντρα να ενοικιάσει το αυτοκίνητο του πρώην της και να του δημιουργήσουν μπελάδες με το νόμο. Με ποιον τρόπο; Περνώντας συνολικά 49 κόκκινα φανάρια μέσα σε λίγες ώρες.

Αυτό που δεν είχαν υπολογίσει οι δύο συνεργοί ήταν ότι η αστυνομία θα αντιλαμβανόταν την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του οδηγού πίσω από το τιμόνι του νοικιασμένου Audi και θα διενεργούσε έρευνα. Ψάχνοντας τα αρχεία, η αστυνομία διαπίστωσε πως το αυτοκίνητο είχε νοικιαστεί από έναν άνθρωπο με το επώνυμο Τσεν.

Παράλληλα, ο Τσεν ομολόγησε αμέσως πως έχει ενοικιάσει το συγκεκριμένο όχημα κατόπιν προτροπής μίας φίλης του. Παραδέχτηκε, επίσης, ότι η γυναίκα τον έπεισε να νοικιάσει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, η οποία υποσχέθηκε να βγει μαζί του αν τη βοηθούσε να πάρει εκδίκηση από τον πρώην της, χρησιμοποιώντας το αυτοκίνητό του για να περάσει δεκάδες κόκκινα φανάρια και να παραβιάσει άλλους κανόνες οδήγησης.