Αύριο η παρουσίαση του Kia Ceed facelift

Σχετικά άρθρα

Έχουν περάσει σχεδόν 3,5 χρόνια από την στιγμή που η Kia παρουσίασε την τρίτη γενιά του Ceed, και αύριο -έχοντας φτάσει στο μέσο του κύκλου ζωής του- η κορεάτικη εταιρία θα δείξει το facelift του μοντέλου. Αυτό θα αφορά τις τρεις από τις τέσσερις εκδόσεις αμαξώματος του Ceed, ήτοι το hatchback, το Sportswagon, και το ProCeed GT.

Από την παραπάνω φωτογραφία -κακής ποιότητας- διακρίνονται οι μικρές αλλαγές που φέρουν τα μοντέλα, όπως οι νέοι και πιο επιθετικοί προφυλακτήρες, που ενσωματώνουν την ανασχεδιασμένη μάσκα, καθώς και τα πιο λεπτά φωτιστικά σώματα. Επιπλέον, το facelift του Ceed φέρει το νέο λογότυπο της μάρκας.

Μηχανικά, το νέο Ceed θα διατίθεται με τον 1.5 T-GDI κινητήρα βενζίνης, ο οποίος αποδίδει 160 άλογα στις 5.500 σ.α.λ και 253 Nm ροπής μεταξύ 1.500 και 3.500 σ.α.λ. Με τον νέο κινητήρα το Ceed κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 8,4 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 210 χλμ/ώρα. Σύμφωνα με την Kia, ο νέος κινητήρας είναι πιο οικονομικός από τον κινητήρα που αντικαθιστά, ενώ προσφέρεται και σε ήπια υβριδική έκδοση 48V.

Παράλληλα η Kia τοποθετεί στο Ceed και τον 1.0 T-GDI κινητήρα απόδοσης 120 ίππων με 172 Nm ροπής, ο οποίος διαθέτει ήπιο υβριδικό σύστημα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...

Η Kia μας δείχνει καμουφλαρισμένο το Tasman

Η Kia έδωσε στη δημοσιότητα ένα μικρό video του Tasman, κρύβοντας το κάτω από ένα περίτεχνο καμουφλάζ. Το αυτοκίνητο θα κυκλοφορήσει το 2025 και...